>

SAPs partnere får fri adgang til SAP Cloud Platform

SAP tilbyder nu fri adgang for sine partnere til SAPs platform i skyen, SAP Cloud Platform. Den åbne PaaS-platform (Platform as a Service) giver mulighed for at videreudvikle og integrere tjenester og applikationer baseret på eksisterende SAP-løsninger.

”Ved at tage vores partnere med i skyen gør vi det samtidig også lettere for deres kunder at foretage samme rejse. Nu får de adgang til alt på cloud platformen og det kommer til at hjælpe dem med hurtigere at kunne at udvikle applikationer som deres kunder efterspørger” siger Karima Johansson, SAP Nordic Partner Director.

På SAP Cloud Platform har partnerne adgang til over 100 cloud-baserede løsninger og hele økosystemet har over 150 millioner abonnenter. Over 3,700 SAP partnere er allerede en aktiv del af SAPs cloud strategi. En SAP partner kan også sælge sine egne løsninger via SAP App Center, hvor der pt. er over 1,600 apps fra +1,100 SAP partnere til rådighed.

Klik her for at læse hele pressemeddelelsen på engelsk

Klik her for at prøve SAP Cloud Platform gratis