>

The Digital Edge (1): Kom bankerne for langt foran kunderne efter MobilePay-successen?: “Der er ingen kunder der nogensinde har krævet en digital løsning, bare fordi den var digital”

Podcast: Kom bankerne for langt foran kunderne med digitale løsninger og hvorfor kan gode tider være gift for digitaliseringen? Få svarene fra Spar Nord Banks direktør for innovation, Ole Madsen, i en ny podcast serie om virksomheder midt i digitaliseringen.

Hos Spar Nord Bank, en af Danmarks største banker, står direktør for kommunikation og innovation, Ole Madsen, midt i bankens ambitiøse digitalisering.

Det er et projekt som Ole Madsen før har kaldt ”et af de mest ambitiøse i verden” – og et projekt som har ændret den måde banken adoptere ny teknologi. Og den måde som banken interagerer med kunderne på.

Det er en kæmpe udfordring. For få industrier står over for samme udfordringer som den finansielle sektor. I hvert fald indtil videre.

Så lyt med til Computerworld og SAPs nye podcast ”The Digital Edge” hvor vi sammen med Ole Madsen udforsker hvordan Spar Nord Bank arbejder med den digitale udfordring.

I podcasten kan du blandt andet høre om:

  • Hvordan den finansielle sektor kom ”foran” kunderne da de overvurderede efterspørgslen efter digitale løsninger hos både private og erhvervskunder
  • Hvordan mange bankers kerne-it er så gammel, at den står i vejen for etableringen af mere kundevendte løsninger. Og hvor dyrt og tidskrævende det er at løse det problem.
  • Hvorfor Ole Madsen vurderer, at det er en farlig tid for digitaliseringen når den traditionelle forretning klarer sig godt.

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør hos Computerworld og Jesper Schleimann, Digital Transformation Officer, EMEA North hos SAP.

Podcast: Du kan lytte til hele episoden med Ole Madsen, SVP Communication & Business Development hos Spar Nord Bank her.

Bemærk at podcasten er på engelsk.

Om podcast serien The Digital Edge

The Digital Edge er en podcast på engelsk om lederskab, strategi og om at drive forretning i den hurtigt accelererende digitale tidsalder. Podcasten har to værter, Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, Digital Transformation Officer, EMEA North hos SAP.

Gennem en serie af 35 minutters interviews med centrale digitale beslutningstagere undersøger vi udfordringer, muligheder og hvordan data, store ideer og nye intelligente teknologier kan forbedre vores verden og drive virksomheder frem og op forrest i det digitale felt til The Digital Edge. Podcasten optages i SAP Experience Center Copenhagen og kan høres på www.computerworld.dk/tag/the-digital-edge, www.sap.com/denmark/theedge og iTunes.