>

Apple og SAP gør det let at integrere maskinlæring i virksomheders egne apps

På SAPPHIRE NOW har SAP og Apple annonceret, at CORE ML, der er Apples on-device maskinlæringsteknologi, for første gang bliver tilgængelig som en del af SAP Cloud Platform SDK til iOS (Software Development Kit). Den næste version af SAP Cloud Platform SDK bliver tilgængelig senere denne måned og gør det muligt for virksomheder at skabe brugerdefinerede, intelligente iOS-apps baseret på nye teknologier. Maskinlæringsmodeller bliver automatisk downloadet til iPhone og iPad, så apps kan køre offline og dynamisk opdateres, når de er forbundet til SAP Cloud Platform.

Gennem sit partnerskab med Apple har SAP fornyet sine mest populære apps til SAP SuccessFactors (HR-cloud) og SAP Concur (cloud til rejse og -omkostninger) -løsningerne samt SAP Asset Manager, så de kører indbygget fra starten på iOS. For at maksimere sikkerhed, ydeevne og de seneste platform-innovationer fra Apple er disse apps fuldt integreret med iPhone og iPad. SAP annoncerede også, at man vil udvide iOS-oplevelsen på tværs af den bredere app-portefølje, og virksomheden starter med SAP Ariba-løsningerne (cloud til indkøb).

På baggrund af succesen med iOS-indsatsen annoncerer SAP desuden, at man vil udvide sine tilbud til Mac med nye apps, der matcher ydelsen og brugervenligheden af SAP iOS-apps. De nye dedikerede Mac-apps vil give desktop-brugerne en stærk SAP iOS-oplevelse.

”Apple vinder frem internt hos virksomheder,” siger Bill McDermott, CEO hos SAP, og tilføjer:

”Vores kunder elsker den store sikkerhed og brugervenlighed, der kendetegner iOS, og som giver en overlegen platform at bygge forandringsskabende forretningsapps på. Vi har et stærkt partnerskab, og denne annoncering viser SAPs engagement i fortsat at skabe innovation sammen med Apple.”

“Virksomhedskunder ser reelle forretningsfordele ved at bruge iOS. Vi er glade for, at SAP udvider disse oplevelser endnu mere på iPhone og iPad og også gør dem tilgængelige på Mac for første gang. Det er en vigtig milepæl for vores partnerskab, og vi er begejstrede for at samarbejde med SAP om at hjælpe vores kunder ved at tilbyde verdens mest betroede forretningsprocesdata på iPhone, iPad og Mac – de bedste enheder at køre forretning på,” siger Tim Cook, CEO hos Apple.

For virksomheder, der har brug for hjælp til at starte med iOS-apps, lancerer Apple og SAP nu ni forskellige klar-til-brug apps, som dækker en række industrier. Disse er bygget af udviklere med stor erfaring i at skabe oplevelser med SAP Cloud Platform SDK til iOS. Kom i gang i dag.

SAP Cloud Platform SDK til iOS er designet af Apple og SAP for at hjælpe udviklere med let at bygge brugerdefinerede iOS-apps til virksomheder. Med iOS SDK vil kunder i brancher som produktion, detail og transport kunne transformere den måde, de arbejder på.

For mere information besøg: sap.com/apple

Læs den fulde pressemeddelelse her (på engelsk):

https://news.sap.com/2019/05/sapphire-now-new-qualtrics-offerings-experience-management/

Om SAPPHIRE NOW

Vores showcase for banebrydende innovation og fokus på Customer First. 7.-9. maj 2019 – Orlando, Florida, USA

I forbindelse med vores 30-års jubilæum inviterer vi indenfor til SAPs største kundekonference, SAPPHIRE NOW, der samler kunder, erfarne ledere, SAP-eksperter og partnere for at vise, hvordan den intelligente virksomhed kommer til live. Deltagere får et kig bag kulisserne på flagskibsprodukterne som SAP HANA dataplatformen, SAP S/4HANA og SAP C/4HANA suiterne, nye løsninger fra Qualtrics, samt nye partnerskaber. Dette års event sætter fokus på den banebrydende effekt, som innovation har på kundefortællinger, personaliseret læring og pragmatisk, dybdegående rådgivning til at blive en vinder i oplevelsesøkonomien. Vores agenda byder på mere end 720 talere heriblandt Tapestry, VINCI Energies, Topcon, Uber Freight, Verizon, NHL, American Airlines, San Francisco 49ers og Daimler AG. Det forventes, at mere end 22.000 deltager. Følg eventet på Twitter på @SAPPHIRENOW.