>

SAP gør det hurtigere for virksomheder at omsætte data til forretning

De fleste virksomheder oplever, at det kan være svært at håndtere den voksende mængde af data, omsætte den til brugbare indsigter, og at det kræver en stor indsats at udlede forretningsværdi fra nye intelligente teknologier. Alle disse udfordringer forhindrer virksomhederne i at handle på baggrund af data og tilpasse deres forretningsprocesser til en markedsplads i hastig forandring.

For at hjælpe virksomheder med at trives i oplevelsesøkonomien og hurtigere få gavn af udviklingen inden for de fire store teknologiske områder Data Management, Analytics, Business Cloud Platform og Intelligent Technologies, er det SAPs vision at tilbyde en teknologiplatform med de værktøjer, som de har brug for til at tilpasse deres forretningsprocesser og konvertere data til handling.

Med en platform for forretningsteknologi ønsker SAP at adressere de moderne platformsudfordringer direkte og hjælpe virksomheder med at forløse deres fulde potentiale for datadrevet innovation i oplevelsesøkonomien. SAP uddyber denne vision i et whitepaper ”A business technology platform for data-driven innovation,” der er skrevet af Jürgen Müller, Chief Technology Officer (CTO) og medlem af SAP SEs globale ledelsesteam.

Nye innovationer inden for Data Management og Business Cloud Platform

Med de nye SAP HANA® Cloud Services vil SAP bringe ydeevnen fra SAP HANA-databasen til skyen, hvor den kan fungere som en gateway til data i alle størrelser og løse udfordringerne forbundet med distribuerede datalandskaber. Et datalagringslag giver virksomheder mulighed for at udvinde data håndteret af SAP HANA uden begrænsninger. On-premise kunder, der bruger SAP HANA, vil få fordel af de nye cloud services, da de kan tilføje præcis den kapacitet, de har brug for.

  • SAP Data Warehouse Cloud er den første løsning, der planlægges at blive bygget med SAP HANA Cloud Services. Løsningen forener heterogen data i én løsning og vedligeholder sikkerheden, tilliden og den semantiske kontekst af virksomheders data. Brugere kan hurtigt tilgå hele deres datalandskab og oversætte det til værdi i forretningsspecifikke områder – alt sammen med en fleksibel prismodel baseret på forbrug. Kunder kan ansøge om at blive en del af beta-programmet her.

SAP® Cloud Platform udvikles samtidigtil enplatform for forretningsteknologi, der gør det let for kunder at udvide og integrere SAP-applikationer med differentierende egenskaber. Platformen vil blive styrket i takt med at SAP og partnere bidrager med og skalerer deres forretningsekspertise.

Formålet med SAP HANA Cloud Services og SAP Cloud Platform er at give kunder adgang til al deres applikationsdata fra SAP og tredjeparts applikationer, reducere dataduplikering og samle al dette ét enkelt sted med henblik på sikkerhed og dataadministration. 

Nye brugervenlige innovationer i Analytics og Intelligent Technologies

Udover de flere end 100 tilgængelige intelligente scenarier planlægger SAP at integrere yderligere opdateringer af SAP Leonardo teknologier såsom kunstig intelligens (AI), maskinlæring (ML), Internet of Things (IoT) og augmented analytics ind i forretningsprocesser, så brugere kan få intelligente indsigter i realtid. Nyhederne inkluderer:

  • Digitale Bots – SAP Intelligent Robotic Process Automation (RPA) services er tilgængelige nu til at automatisere forretningsprocesser og øge produktiviteten gennem ”digitale bots”. 
  • Managing Machine Learning Data – SAP Data Intelligence bliver den første forretningsløsning med en end-to-end livscyklus for data og maskinlæring. Løsningen er designet til at give brugere bedre kontrol over deres data, modeller og anvendelser. Med SAP Data Intelligence kan brugere forbinde, opdage og orkestrere datakilder fra SAP HANA og tredjeparter til at automatisere arbejdet med at rense data. SAP Data Intelligence bliver efter planen tilgængelig i juni 2019.

For mere information, læs “AI Driving Automation, Conversation, and Intelligence,” af Markus Noga, senior vice president for maskinlæring hos SAP. 

Hurtig start på rejsen mod at blive en intelligent virksomhed

SAP har løftet sløret for 15 SAP Guided Outcomes, som er pakker, der samler SAP-løsninger, der, hvis de bruges sammen, leverer overbevisende forretningsværdi. I den første bølge fokuserer SAP på fem typer af forretningsresultater så som omkostningsoptimering, omsætningsvækst, kundeoplevelser, håndtering af arbejdsstyrken samt optimering af produkter og tjenester. Flere af pakkerne adresserer udfordringer, der går på tværs af brancher, mens andre pakker er udviklet til specifikke brancher, herunder finans, forbrugerprodukter og tjenester. For mere information, læs: “Intelligent Enterprises: Unlocking New Possibilities Across Every Industry,” af Mala Anand, president for Intelligent Enterprise Solutions and Industries hos SAP.

Kilde: SAP SE, White paper „A business technology platform for data-driven innovation”, af Jürgen Müller, Chief Technology Officer (CTO) og medlem af SAP SEs globale ledelsesteam.

Læs den fulde pressemeddelelse her (på engelsk)

Om SAPPHIRE NOW

Vores showcase for banebrydende innovation og fokus på Customer First. 7.-9. maj 2019 – Orlando, Florida, USA

I forbindelse med vores 30-års jubilæum inviterer vi indenfor til SAPs største kundekonference, SAPPHIRE NOW, der samler kunder, erfarne ledere, SAP-eksperter og partnere for at vise, hvordan den intelligente virksomhed kommer til live. Deltagere får et kig bag kulisserne på flagskibsprodukterne som SAP HANA dataplatformen, SAP S/4HANA og SAP C/4HANA suiterne, nye løsninger fra Qualtrics, samt nye partnerskaber. Dette års event sætter fokus på den banebrydende effekt, som innovation har på kundefortællinger, personaliseret læring og pragmatisk, dybdegående rådgivning til at blive en vinder i oplevelsesøkonomien. Vores agenda byder på mere end 720 talere heriblandt Tapestry, VINCI Energies, Topcon, Uber Freight, Verizon, NHL, American Airlines, San Francisco 49ers og Daimler AG. Det forventes, at mere end 22.000 deltager. Følg eventet på Twitter på @SAPPHIRENOW.