>

SAP og Google Cloud præsenterer vinderen af Circular Economy 2030-konkurrencen

SAP og Google Cloud har i dag på SAPPHIRE NOW annonceret, at Michael Groves, CEO og grundlægger af Topolytics, har vundet Circular Economy 2030-konkurrencen, en pris der fremmer social iværksætteri for en bæredygtig fremtid.

SAP og Google Cloud lancerede konkurrencen på World Economic Forum i Davos tidligere på året motiveret af det presserende behov for at adressere mål nr. 12 i FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, som opfordrer til ansvarlig produktion og forbrug.

Begge virksomheder bruger styrken i deres teknologier til at udfordre sociale iværksættere fra hele verden til at kanalisere deres passion over i at løse verdens store problemer. Over 250 deltagere fra mere end 50 lande på seks kontinenter deltog i konkurrencen. Fem finalister blev udvalgt, og deres ideer handlede om alt fra bedre håndtering af madspild, bekæmpelse af hungersnød og sporing af batterier til genbrug af stofrester i tøjproduktion og bevarelsen af farme i Kenyas landdistrikter.

Vinderen Topolytics, en data- og analysevirksomhed, leverer en metadatabase til industrielt og kommercielt affald. Virksomheden benytter sig af mapping, sensorer og dataanalyse til at skabe en database, der kortlægger fremkomsten, bevægelsen og slutdestinationen for affald. Circular Economy 2030 prisen inkluderer 100.000 $ i finansiering, en Google Cloud for Startups: Surge Package (som også inkluderer 100.000 $ i Google Cloud kreditter), adgang til SAPs løsninger, en 1-til-1 mentorordning og en bootcamp for Google Cloud Startups.

”Jeg er ovenud begejstret over, at Topolytics har vundet SAP og Google Clouds CE 2030-konkurrence,” siger Michael Groves, der er CEO i Topolytics. ”Vores ambition og brug af banebrydende teknologi passer naturligt til disse to giganter i tech-verdenen.”

Besøg SAP News Center. Følg SAP på Twitter på @sapnews.

Om SAPPHIRE NOW

Vores showcase for banebrydende innovation og fokus på Customer First, 7.-9. maj 2019 – Orlando, Florida, USA

I forbindelse med vores 30-års jubilæum inviterer vi indenfor til SAPs største kundekonference, SAPPHIRE NOW, der samler kunder, erfarne ledere, SAP-eksperter og partnere for at vise, hvordan den intelligente virksomhed kommer til live. Deltagere får et kig bag kulisserne på flagskibsprodukterne som SAP HANA-dataplatformen, SAP S/4HANA og SAP C/4HANA-suiterne, nye løsninger fra Qualtrics samt nye partnerskaber. Dette års event sætter fokus på den banebrydende effekt, som innovation har på kundefortællinger, personaliseret læring og pragmatisk, dybdegående rådgivning til at blive en vinder i oplevelsesøkonomien. Vores agenda byder på mere end 720 talereheriblandt Tapestry, VINCI Energies, Topcon, Uber Freight, Verizon, NHL, American Airlines, San Francisco 49ers og Daimler AG. Det forventes, at mere end 22.000 deltager. Følg eventet på Twitter på @SAPPHIRENOW.