>

SAP styrker S/4HANA med AI og globale cloud-samarbejder

SAP præsenterer i dag en række nye innovative muligheder i SAP S/4HANA og SAP S/4HANA Cloud, som er deres nye generation af ERP-løsninger. SAP S/4HANA cementerer i dag sin position som markedets mest intelligente ERP-løsning med mere end 100 nye tilføjelser indenfor AI-automatiseringer og Robotic Process Automation (RPA). I år bliver løsningen tilgængelig på cloud-platformene fra Google og Alibaba og året efter fra Amazon og Microsoft.

S/4HANA og S/4HANA Cloud, SAPs nye generation af ERP on-premise eller i skyen, bliver fra i dag af endnu mere intelligent.

SAP kan nemlig præsentere mere end 100 nye tilføjelser til ERP-løsningen, der blandt andet gør det nemmere at arbejde med kunstig intelligens (AI) og robotter samt at skræddersy apps. Dette vil hjælpe virksomheder med at automatisere deres forretningsprocesser og træffe bedre beslutninger baseret på mere præcise estimater.

Dette betyder, at udregningen og sammensætningen af kommercielle tilbud bliver 40 pct. hurtigere, og at skræddersyede produkter samt tjenester kan komme 10-20 pct. hurtigere ud til kunden, ligesom implementeringen af kunde-feedback i produktdesignet også bliver mærkbart hurtigere. Den øgede hastighed opnås gennem adskillige automatiseringer og øget brug af kunstig intelligens i løsningen, der nu er tilgængelig i hele 40 lande og på 22 sprog. Tilbage i 2018 præsenterede SAP en målsætning om at automatisere halvdelen af alle manuelle processer i ERP-systemet inden for tre år. Med de nye tilføjelser er SAP kommet tættere på det mål.

SAP S/4HANA og SAP S/4HANA Cloud er de eneste intelligente ERP-løsninger, der understøtter integrerede hybrid-scenarier – heriblandt cloud, private cloud og on-premise-miljøer. For at tilbyde større fleksibilitet kan virksomheder flytte til S/4HANA Cloud i deres eget tempo for at sikre, at skiftet til skyen er afstemt med virksomhedens øvrige prioriteter. Virksomheder kan køre avancerede proceskæder, rapportering, finans og indkøb i skyen og samtidig beholde andre kerneprocesser i eksisterende on-premise miljøer.


Udvider til Google Cloud, Microsoft Azure, AWS og Alibaba Cloud

For at øge innovationskadencen vil SAP udgive månedlige opdateringer af S/4HANA fra 2020. Dertil har SAP også planer om, at SAP S/4HANA Cloud skal køre på Google Cloud Platform (forventes i tredje kvartal af 2019) og på Alibaba Cloud (forventes i fjerde kvartal af 2019), som er Kinas største public cloud. Amazon Web Services og Microsoft Azure er planlagt til 2020.

Mere end 10.900 virksomheder har allerede påbegyndt overflyttelsen til S/4HANA. SAPs S/4HANA Adoption Starter Engagement er nu tilgængelig for alle kunder globalt, hvilket gør det muligt at overgå til platformen på under 90 dage. Dertil tilbyder SAP også sine partnere 12 måneders gratis adgang til at teste og lave demoer på SAP S/4HANA Cloud samt en markant lavere pris efterfølgende.

Læs de fulde pressemeddelelser her (på engelsk):

https://news.sap.com/2019/05/sap-s4hana-cloud-innovation-leadership-ai-powered-intelligent-erp/

https://news.sap.com/2019/05/free-partner-access-demo-systems-sap-s4hana-cloud-sap-c4hana/

Læs mere om SAP S/4 HANA her:

Om SAPPHIRE NOW

Vores showcase for banebrydende innovation og fokus på Customer First. 7.-9. maj 2019 – Orlando, Florida, USA

I forbindelse med vores 30-års jubilæum inviterer vi indenfor til SAPs største kundekonference, SAPPHIRE NOW, der samler kunder, erfarne ledere, SAP-eksperter og partnere for at vise, hvordan den intelligente virksomhed kommer til live. Deltagere får et kig bag kulisserne på flagskibsprodukterne som SAP HANA dataplatformen, SAP S/4HANA og SAP C/4HANA suiterne, nye løsninger fra Qualtrics, samt nye partnerskaber. Dette års event sætter fokus på den banebrydende effekt, som innovation har på kundefortællinger, personaliseret læring og pragmatisk, dybdegående rådgivning til at blive en vinder i oplevelsesøkonomien. Vores agenda byder på mere end 720 talere heriblandt Tapestry, VINCI Energies, Topcon, Uber Freight, Verizon, NHL, American Airlines, San Francisco 49ers og Daimler AG. Det forventes, at mere end 22.000 deltager. Følg eventet på Twitter på @SAPPHIRENOW.