>

“SAP® for Me” – din digitale guide til overblik over alle dine SAP-løsninger tilpasset dine behov

SAP lancerer i dag SAP® for Me hjemmesiden, en online portal der giver SAP kunder personaliseret adgang til og overblik over alle deres SAP produkter. ”SAP for Me” omfatter alle SAP løsninger og services inklusive on-premise og cloud produkter og er gratis tilgængelig som en åben beta-version* for alle kunder med en gyldig kontrakt.

SAP for Me gør det muligt for kunder at logge ind med deres eksisterende bruger (S-user). De kan også anvende den nye universal ID-funktion, som gør det nemmere for kunder med flere brugerkonti. Med kun et brugernavn og password at huske på kan kunder nu via universel ID vælge hvilken specifik bruger (S-user) og kontekst de vil se data for.

SAP for Me bliver det centrale forbindelsespunkt for alle digitale interaktioner med SAP efter en ordre, herunder opstart, drift, udrulning, licensfornyelse og licensudvidelse. SAP for Me er en brugervenlig men samtidig avanceret portal som samler alle vigtige alarmer, målinger og oplysninger om en kundes samlede produktportefølje ét sted, hvilket giver overblik og dermed gør det nemmere at samarbejde og opnå resultater.

”Nordiske kunder er langt fremme hvad angår deres forventninger til hvordan deres oplevelser med SAP skal være inklusive intelligente services der dækker hele deres SAP-løsningslandskab”, siger Marika Auramo, administrerende direktør for SAP i Norden og Baltikum. ”I den forbindelse vil jeg gerne takke de nordiske SAP brugergrupper for deres store engagement i at gøre ”SAP for Me” til endnu et bevis på hvordan SAP reagerer og tager action på feedback fra vores kunder og brugere.”

“Uanset hvad du sælger eller tilbyder, er hele oplevelsen af at handle med din virksomhed – før, under og efter et køb – nøglen i en verden, hvor kunderne aldrig har haft så meget magt som nu. At gøre deres oplevelse så personlig, let og problemfri som muligt er essentiel for at indfri deres forventninger, ” siger Christian Klein, COO og direktionsmedlem i SAP SE. “Uanset om de netop har købt en løsning eller ønsker at forny den, er SAP for Me deres one-stop shop for al information om alle de SAP løsninger og services de bruger – skræddersyet nøjagtigt til hver enkelt brugers behov.”.

Det ”intelligente hjem” er hjertet i SAP for Me. Her kan kunder tilpasse deres indstillinger og baseret på en kundes præferencer fungerer det intelligente hjem som en personlig oversigt og stiller funktioner, målinger og selvbetjening til rådighed. I realtid vil brugerne få adgang til deres supportforløb, cloud forbrug, lister over produktdetaljer og deres læringsstatus. En demo er tilgængelige igennem hele opstartsprocessen, så den enkelte bruger kan få hjælp til at lære at navigere i deres personlige intelligente hjem og få mest muligt ud af dets funktioner.

Ud over at samle al information på ét centralt sted stiller den intelligente portal også målinger og dataindsigt til rådighed for at give kunderne en bedre forståelse af hvordan de kan maksimere den værdi de får fra deres SAP software.

Det intelligente hjem vil forsætte sin udvikling og blive mere intelligent og proaktivt gøre kunder opmærksom på eventuelle problemer i deres løsningslandskab og guide dem hen mod den bedste personlige løsning for dem.

Hvis du vil vide mere om SAP for Me, kan du se denne video . SAP kunder kan besøge https://me.sap.com/ for at få adgang til SAP for Me. Besøgende på SAP TechEd Las Vegas eller SAP TechEd Barcelona i 2019 vil finde en stand i Explore SAP-området om SAP for Me.

————

*Nogle funktioner eller visse aspekter deraf er endnu ikke tilgængelige. Desuden kan nogle af de viste data være ufuldstændige. Hvis du støder på nogen uregelmæssigheder i SAP for Me, beder vi dig dele dette med os ved at rapportere det eller kontakte os på SAPforMe@sap.com. Når vi udruller mere avancerede funktioner kan du også opleve korte serviceafbrydelser uden forudgående varsel. Af tekniske grunde implementerer vi denne beta version i faser for at optimere performance og brugervenlighed. Derfor kan adgang for nye brugere muligvis være begrænset fra tid til anden.