>

SAP og Microsoft går sammen om en smidig overgang til skyen

SAP og Microsoft har indledt et omfattende samarbejde som skal gøre det nemmere for virksomheder at flytte deres kerneforretningssystemer til skyen. Samarbejdet udvider det partnerskab der blev annonceret under navnet Embrace i maj i år til et omfattende fælles go-to-market samarbejde – fra konceptualisering til salg – med fokus på SAP S/4HANA og SAP Cloud Platform på Microsoft Azure.

I det nye cloud-partnerskab, indgår der også, ud over SAP og Microsoft, et globalt netværk af systemintegrator partnere, så fællesudviklede kunderejser med roadmaps, anbefalede løsningsmodeller og referenceaktitektur nu er til rådighed for kunderne. Dette vil markant lette overgangen til skyen for virksomheder.

Samarbejdet indebærer også at Microsoft nu vil kunne sælge SAP Cloud Platform sammen med Azure. Denne mulighed henvender sig til kunder som ønsker at deres nuværende installationer af SAPs ERP-løsning og kernesystem SAP S4/HANA skal køre i en offentlig cloud infrastruktur.

SAP kommer tilsvarende til at tilbyde Microsoft Azure til kunder som vil flytte til skyen og understøtte dette med specifikke branchetilpassede tjenester, referencearkitektur og levering af cloud services. Dette omfatter både eksisterende og fremtidige SAP kunder der kører SAP HANA Enterprise Cloud på hyperscaler-infrastruktur. SAP understreger samtidig at kunder naturligvis stadig har fuld valgfrihed med hensyn til deres cloud infrastruktur.

 

Læs hele den originale pressemeddelelse på engelsk her