>

The Digital Edge (10): COOPs CIO Morten Holm har en mission: Han skal gøre COOP mere lokal, enklere og mere digital

Podcast: COOPs CIO Morten Holm har en mission: Han skal gøre COOP mere lokal, enklere og mere digital. Det er i sig selv en opgave i en 153 år gammel butikskæde med 37.000 ansatte, 1.050 butikker og en markedsandel på 36%. Men samtidig er markedet generelt udfordret.

For når det kommer til indkøb fokuserer vi danskere mere på prisen end kvaliteten, vi spiser mere ude og vi bruger hellere vores penge på rejser og iPhones end nede i den lokale Brugs.

Derfor skal COOP være mere lokal, enkel og digital. Og byggestenene til det er blandt andet COOPs populære app, selvbetjening i det lokale supermarked der lader dig springe køen over og en overhaling af den ældre it-infrastruktur som COOP har slæbt rundt på i årtier.

Så mindre legacy it, mere digitalt og bedre skalering står der på Morten Holms ønskeseddel i år. Og så skal der ansættes nogle flere folk for at komme i mål med den store omstilling.

Alt sammen noget som Morten Holm kommer ind på i denne episode af podcasten The Digital Edge, hvor han er gæst.

Undervejs kan du desuden høre Morten Holm fortælle om nogle af de fremtidige perspektiver for detailhandlen – og hvorfor han ikke ser fuldt udbyggede selvbetjeningskoncepter som Amazon Go som et realistisk bud pt.

Værter: Jesper Schleimann, Digital Transformation Officer, EMEA North hos SAP, og Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld.

Podcast: Du kan lytte til hele episoden med Morten Holm, CIO hos COOP her. Bemærk at podcasten er på engelsk.

 

Om podcast serien The Digital Edge

The Digital Edge er en podcast på engelsk om lederskab, strategi og om at drive forretning i den hurtigt accelererende digitale tidsalder. Podcasten har to værter, Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, Digital Transformation Officer, EMEA North hos SAP.

Gennem en serie af 35 minutters interviews med centrale digitale beslutningstagere undersøger vi udfordringer, muligheder og hvordan data, store ideer og nye intelligente teknologier kan forbedre vores verden og drive virksomheder frem og op forrest i det digitale felt til The Digital Edge. Podcasten optages i SAP Experience Center Copenhagen og kan høres på www.computerworld.dk/tag/the-digital-edge, www.sap.com/denmark/theedge og iTunes.