>

SAP og Girteka Logistics arbejder for fuld digitalisering af transportsektoren

SAP løfter i dag sløret for et nyt partnerskab med Girteka Logistics, der er den største FTL (Full Truck Load) transportvirksomhed i Europa. Sammen vil de implementere et komplet end-to-end transporthåndteringssystem. Baseret på SAPs kerne og industrispecifikke forretningsplatforme og løsninger, vil Girteka digitalisere deres forretning og drift for at understøtte deres ambitiøse vækstplan frem mod 2025.

SAPs løsninger skaber en fuld digital ramme for Girteka Logistics og vil omfatte alle 18.000 medarbejdere på tværs af alle forretningsområder i Europa og SNG. Dette inkluderer bl.a. løsninger for finans, prissætning, kontrakter, ordrehåndtering, underentrepriser, planlægning, lageradministration, forsendelsesplanlægning, kundeservice og support.

Den standardiserede og fuldt integrerede løsning vil forenkle og automatisere de komplekse logistikprocesser og forbedre præcisionen og effektiviteten af Girteka Logistics transportydelser.

”Vores kunder ønsker at maksimere afkastet af deres investeringer i transportydelser ved at gå sammen med større og mere avancerede logistikudbydere. Girteka Logistics trapper nu op for at imødekomme den voksende efterspørgsel på høj gennemsigtighed og effektivitet indenfor transporten af store mængder varer til konkurrencedygtige priser. Samtidig vil vi gerne støtte vores kunder i deres bestræbelser på at levere en fremragende oplevelse til deres slutkunder,” siger Edvardas Liachovičius, der er CEO for Girteka Logistics.

”Girteka Logistics omdefinerer lastbilindustrien. Med SAP som strategisk partner kan vi øge vores produktivitet og strømline vores interne processer og samtidig lægge grundlaget for en uovertruffen kvalitet i transporthåndtering for vores kunder. Sammen accelererer vi digitaliseringsrejsen for hele transportindustrien,” siger Martynas Sarapinas, der er CIO for Girteka Logistics.

”SAP vil bane vejen for fremtidens logistik med innovation og teknologi og på den måde blive en katalysator for markedets efterspørgsel efter strategiske, digitale transporttjenester i Europa. I oplevelsesøkonomien er det ikke længere nok at flytte ting fra punkt A til punkt B. Transportfirmaer har en kritisk rolle som dataintegratorer, der forbinder punkterne langs forsyningskæden. Sammen kan vi lede vejen,” siger Brian Duffy, President EMEA North, SAP.

 

Om SAP
SAP er verdens førende leverandør af intelligente ERP-løsninger til den nye oplevelsesøkonomi. SAPs forretningssoftware hjælper virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at køre bedst muligt: 77% af al verdens transaktionsomsætning rører et SAP-system. Vores maskinlæring (ML), tingenes internet (IoT) og avancerede dataanalytiske teknologier hjælper vores kunder med at blive intelligente virksomheder. SAP gør mennesker og organisationer bedre i stand til at samarbejde og benytte dyb forretningsmæssig indsigt mere effektivt, så forspringet til konkurrenterne bevares. Vi forenkler teknologi for virksomheder, så de kan forbruge vores software som de vil – uden afbrydelse. Vores væg-til-væg portefølje af applikationer og tjenester gør det muligt for mere end 440.000 private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, tilpasse sig løbende og gøre en forskel. Med et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter hjælper SAP verden med at køre bedre og forbedre folks liv. For mere information, besøg www.sap.com/denmark og www.sap.com.

Om Girteka Logistics
Girteka Logistics er Europas førende transportfirmaer målt på aktiver og leverer flere end 670.000 Full Truck Loads (FTL) om året. Virksomheden er vokset fra 600 lastbiler i 2010 til mere end 7.400 lastbiler og 7.800 trailers, der opererer i Europa, Skandinavien og SNG. Med 18.000 ansatte og virksomhedens industrispecifikke ekspertise er Girteka Logistics blevet den foretrukne FTL-virksomhed for verdens største globale brands. Girteka Logistics kerer sig om deres kunder og sikrer med en LEAN-tilgang nemme processer og kommunikation. Uanset om du transporterer laks fra Norge, mejeriprodukter fra Frankrig eller frugt fra Spanien har Girteka Logistics dén ekspertise og erfaring, der skal til for, at det bliver gjort rigtigt. Girteka Logistics har flere lastbilafgange om året end verdens største lufthavne har flyafgange.              

For mere information

Ellen Vig Nelausen, 29 23 32 34, ellen.vig.nelausen@sap.com

SAP Press Room; press@sap.com – følg SAP på Twitter @SAPNews

 

Billedkilde: Girteka Logistics