>

SAP Concur i Norden får nye chefer

Dan Lillie og Christian Nilsson overtager efter Magnus Khysing, nordisk administrerende direktør for SAP Concur, der har valgt en ny karriere som administrerende direktør i et svensk tech startup selskab.

Magnus Khysing har haft flere lederstillinger i SAP siden 2014, før han blev udnævnt til nordisk administrerende direktør for Concur 2016. De sidste 4 år har Magnus Khysing med succes etableret SAP Concur i hele Norden, vundet mange nye erhvervskunder, opbygget en solid organisation og mere end firdoblet salget.

Dan Lillie, SAP Concur i Danmark og Norge

 

Christian Nilsson, SAP Concur i Sverige og Finland

 

Dan Lillie bliver nu ansvarlig for SAP Concur i Danmark og Norge og vil dele den nordiske ledelse med Christian Nilsson, der vil styre de svenske og finske markeder.

SAP Concur er i dag en førende softwareleverandør til håndtering af forretningsrejser og rejseafregning i skyen fra booking til fakturering. SAP Concur vandt for nyligt Nordic Business Travel Awards 2020 som det bedste rejseteknologi firma i Norden med løsningen SAP Concur Expense. Prisen uddeles årligt af de nordiske rejseforeninger DBTA, FBTA, NBTA og SBTA.
Se mere her: https://www.facebook.com/pg/businesstravelawards