>

Vestas, Carlsberg og Grundfos tilpasser sig ‘new normal’ med globale indkøbsløsninger 

En række store danske kunder har valgt SAP Ariba og SAP Fieldglass-løsninger, så de kan fortsætte deres digitale transformation, reducere ricisi, håndtere udgiftsniveauet og samtidig holde deres forsyningskæder intakte og navigere succesfuldt gennem den nuværende økonomiske situation.

I løbet af årets første kvartal har hundredvis af virksomheder implementeret SAP Ariba og SAP Fieldglass-løsninger, herunder:

  • Carlsberg Group A/S: Den danske bryggerivirksomhed er gået live med SAP Ariba Buying & Invoicing og SAP Ariba Catalog-løsninger som en del af deres migration fra SAP Supplier Relationship Management-løsningen. Det sker for at styrke compliance og få bedre overblik over forbrug, mere betalingsautomatisering og løfte den generelle brugeroplevelse for alle, der benytter platformen.
  • Vestas Wind Systems A/S: Med den seneste udrulning af SAP Ariba Sourcing- og SAP Ariba Contracts-løsninger (integreret med SAP Signature Management applikationer fra DocuSign) fortsætter vindmøllevirksomheden med at øge effektiviteten i sine indkøb. Med SAP Ariba Supply Chain Collaboration for Buyers og SAP Ariba Supplier Risk-løsninger udvider virksomheden sin digitale transformation for at sikre et gnidningsfrit samarbejde med leverandører og mindske mulige risici.
  • Grundfos: Den ikoniske pumpevirksomhed har for nylig implementeret SAP Ariba Supply Chain for Buyers (i samarbejde med Accenture) for at gøre processer, transaktioner og interaktioner med leverandører mere smidige. Globale leverandører vil blive onboardet over de kommende år.

Massiv tilstrømning til SAP Ariba-netværket under COVID-19

Som reaktion på COVID-19s massive forstyrrelser på forsyningskæder verden over, åbnede SAP den 10. marts op for gratis adgang til SAP Ariba Discovery-løsningen, der gør det muligt for indkøbere at dele  deres akutte indkøbsbehov, som leverandører på SAP Ariba-netværket kan svare på. Siden da er indkøber-opslag og leverandør-svar steget med hhv. 58% og 404%. Mere end 25.000 nye leverandører har oprettet sig i Ariba-netværket i årets første kvartal og det totale antal virksomheder i netværket er steget til 4,8 millioner, hvilket giver indkøbere endnu flere valgmuligheder, når de skal benytte fx services eller komponenter til deres produktion.

“Sammen med vores kunder og partnere tilpasser vi os  denne nye situation. Vi vil fortsætte med at nedbryde barriererne, så udbud og efterspørgsel kan matches direkte og give vores kunder den gennemsigtighed, som de har brug for, for at kunne træffe velinformerede beslutninger hurtigere. Det kan bidrage til, at deres forretning – og den globale økonomi – fortsætter med at bevæge sig fremad,” siger Chris Haydon, SAP Procurent Solutions President Chris Haydon.

 

Om SAP Ariba og SAP Fieldglass

SAP Ariba tilbyder en række indkøbsløsninger til alt fra strategisk indkøb af varer til fakturering og betaling samt optimering og indsigt i  forbrug. Løsningerne driver et let og intelligent samarbejde mellem millioner af indkøbere og leverandører på tværs af både direkte og indirekte udgiftskategorier.

SAP Fieldglass er markedsledende inden for ekstern workforce management og indkøb af tjenester. Med SAP Fieldglass kan virksomheder finde og håndtere alle former for fleksible ressourcer, herunder freelancere og tjenesteudbydere. SAP Fieldglass løsninger forbinder kunder med omkring 6.7 millioner aktive eksterne ressourcer.

 

Om SAP

SAP er verdens førende leverandør af intelligente ERP-løsninger til den nye oplevelsesøkonomi. SAPs forretningssoftware hjælper virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at køre bedst muligt: 77% af al verdens transaktionsomsætning rører et SAP-system. Vores maskinlæring (ML), tingenes internet (IoT) og avancerede dataanalytiske teknologier hjælper vores kunder med at blive intelligente virksomheder. SAP gør mennesker og organisationer bedre i stand til at samarbejde og benytte dyb forretningsmæssig indsigt mere effektivt så forspringet til konkurrenterne bevares. Vi forenkler teknologi for virksomheder, så de kan forbruge vores software som de vil – uden afbrydelse. Vores væg-til-væg portefølje af applikationer og tjenester gør det muligt for mere end 440.000 private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, tilpasse sig løbende og gøre en forskel. Med et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter hjælper SAP verden med at køre bedre og forbedre folks liv. For mere information, besøg www.sap.com/denmark og www.sap.com.