SAPs nye servicepakke hjælper virksomheder med at blive grønnere

SAP introducerer en ny servicepakke, der hjælper virksomheder med at skabe bæredygtighedsdata der understøtter en effektiv og ansvarlig drift. Det gør det muligt for virksomheder at anvende et bæredygtighedsperspektiv i hele deres værdiskabelsesproces og dermed gentænke deres forretningsdrift og beslutningstagning.

Den nye servicepakke understøtter kunder med en struktureret tilgang til at opnå en bæredygtig forretning. Den indeholder en oversigt over SAPs produkt- og services-portefølje og giver kunderne mulighed for at tilpasse deres forretningsprocesser og behov ift. innovations eller implementeringsplaner. Pakken indeholder analyse- og rapporteringsværktøjer, der giver større indsigt i nøgleindikatorer, såsom ressourceforbrug, bæredygtig produktudvikling og medarbejder sikkerhed.

Virksomheder vil kunne anvende miljømæssige overvejelser i forretningsprocesser om ressourceforbrug uden affald. De vil også kunne implementere parallel bogføring af økonomiske og bæredygtige gevinster, mens de måler miljøpåvirkningen. Virksomheder har mulighed for at samarbejde med SAP-eksperter om road maps og implementering af miljørelevante funktioner i deres specifikke forretningssystemer. Fordelene ved at bruge bæredygtighedsrapporteringen, som disse services tilbyder, inkluderer at en virksomhed kan vælge en indikator, såsom generering af CO2, og bruge disse oplysninger som et benchmark til at starte sin rejse mod at blive grønnere.

”Verden ændrer sig,” siger Stefan Luckert, chef for Services Sustainability Solutions, SAP. “Vi vil tilbyde holistiske løsninger, der understøtter virksomheder, uanset hvor de er, på deres rejse mod en bæredygtig forretning.”

Forbrugerne skifter til mere bæredygtige produkter og services. Medarbejdere fokuserer deres karrierevalg på ansvarlige virksomheder. Investorer overvejer og integrerer i stigende grad miljømæssige risici og sociale data i deres investeringsbeslutninger. Resultatet er at ledere over hele verden gør bæredygtighed til en strategisk prioritet. SAPs bæredygtighedsservicepakke giver virksomheder mulighed for at blive formålsdrevne og ressourcefølsomme hurtigere og på en smartere måde.

Bæredygtighedsservicepakken er det næste trin i SAPs indsats for en grønnere, mere modstandsdygtig og sikrere fremtid. Ved at digitalisere det bæredygtighedsrelaterede arbejde, som virksomhederne udfører – og ved at hjælpe flere af dem med at gå bæredygtighedsvejen – hjælper SAP med at realisere de bæredygtighedsløfter, som virksomheder i dag afgiver.

Lær mere om service sustainability package.

Besøg SAP News Center. Følg SAP på Twitter på @SAPNews.

Klik her for at læse flere nyheder på SAP Danmarks nyhedsside.

Om SAP

SAP’s strategi er at hjælpe alle organisationer med at blive intelligente virksomheder. Som verdens førende leverandør af forretningssoftware hjælper vi virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at yde deres bedste: 77% af al verdens transaktionsomsætning rører et SAP® system. Med vores kunstig intelligens (ML), Internet of Things (IoT) og avancerede analyseværktøjer gør vi det lettere for medarbejdere at samarbejde på tværs af organisationer og udnytte forretningsmæssige indsigter bedst muligt, så forspringet til konkurrenterne bevares.

Vi forenkler teknologi, så virksomheder kan bruge vores software, som de vil. Med vores væg-til-væg portefølje af applikationer og services på tværs af 25 brancher samt et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter gør SAP det muligt for private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, løbende tilpasse sig og gøre en forskel. For mere information, besøg www.sap.com/denmark og news.sap.com/denmark.