>

Tiina Antturi – SAPs første direktør for bæredygtighed i Norden & Baltikum

SAP har i dag udnævnt Tiina Antturi som sin første nordiske direktør for bæredygtighed.

Hun skal drive SAP’s globale bæredygtighedsstrategi på regionalt niveau, dvs. i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Estland, Letland og Litauen.

Tiina har mange års erfaring inden for bl.a. IT-branchen og har tidligere haft lederstillinger i salg, HR, CSR og har også været administrerende direktør i 6 år for NGO’en World Vision. Som nordisk direktør for bæredygtighed rapporterer hun direkte til Helle Dochedahl, administrerende direktør for SAP Norden og Baltikum.

”Virksomhederne bør i dag have en klar ambition om at påvirke den bæredygtige udvikling af samfundet. Og det er også virksomhederne, der har de nødvendige teknologiske og finansielle ressourcer til at skabe den innovation, der gør bæredygtige forretningsmodeller til virkelighed. SAP har med sine forretningssoftwareløsninger til hundredtusindvis af virksomhedskunder samt et stort økosystem af partnere en nøglerolle at spille, både med hensyn til at skabe konkrete resultater og til selv at vise vejen. Jeg er meget stolt over at have fået ansvaret for at drive og bidrage til en omfattende bæredygtighedsdagsorden på de nordiske og baltiske markeder,” siger Tiina Antturi.

Tiina bor og arbejder i Helsinki.

 

Besøg SAP News Center. Følg SAP på Twitter på @SAPNews.

Om SAP
SAP’s strategi er at hjælpe alle organisationer med at blive en intelligent virksomhed. Som verdens førende leverandør af forretningssoftware hjælper vi virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at yde deres bedste: SAP-kunder står for 87 % af den samlede globale handel. Med vores kunstig intelligens (ML), Internet of Things (IoT) og avancerede dataanalyseværktøjer gør vi vores kunder til intelligente virksomheder. SAP hjælper med at give medarbejdere og organisationer en dyb forretningsindsigt og fremmer samarbejde, så forspringet til konkurrenterne bevares. Vi forenkler teknologien for virksomheder, så de kan bruge vores software, som de ønsker – uden afbrydelse. Med vores væg-til-væg portefølje af applikationer og services på tværs af 25 brancher samt et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter gør SAP det muligt for private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, løbende tilpasse sig og gøre en forskel.

For mere information, besøg www.sap.com/denmark og news.sap.com/denmark.

Overblik på 1 side om SAP: SAP Corporate Fact Sheet

Pressefoto og videoklip

Gå til www.sap.com/photos for billedmateriale og pressefotos i høj opløsning. Du kan downloade videoklip om forskellige emner på www.sap-tv.com. Herfra kan du også linke til dine egne websider, dele video via e-mail-links og abonnere på RSS-feeds fra SAP TV.

Pressekontakt
Ellen Vig Nelausen
SAP Nordic Integrated Communications
telefon: +45 29 23 32 34
e-mail: ellen.vig.nelausen@sap.com

SAP Press Room; press@sap.com