>

Kombinationen af LeanIX, Signavio, WalkMe, Joule og RISE kan hjælpe danske virksomheder med at accelerere forretningstransformation

På SAP Sapphire konferencen i Barcelona præsenterede SAP en række nye muligheder for virksomheder til at transformere deres forretning. RISE with SAP-kunder kan drage fordel af en kombination af løsninger til at accelerere indførelsen af teknologi, forbedre forsyningskæderne og blive mere bæredygtige. Disse omfatter SAP LeanIX, applikationsstyring, som kan forbindes med SAP’s generative AI-assistent, Joule, SAP Signavio til bedre forretningsprocesser og den digitale adoptionsplatform WalkMe, en virksomhed, som SAP har til hensigt at opkøbe.

Virksomheder har behov for hurtigt at reagere på nye teknologier, opbygge modstandskraft i deres forsyningskæder og integrere bæredygtighed i deres drift. Imidlertid møder disse nødvendige transformationer ofte udfordringer: manglende overblik over arbejdsprocesser og systemer; begrænsninger i kapacitet, kompetencer og budgetter; og uoverensstemmelser mellem IT og forretning. Alt dette kan resultere i forsinkelser, eskalerende omkostninger og endda mislykkede projekter.

Hurtigere fra strategi til IT-implementering

For at overvinde disse udfordringer spiller SAP LeanIX en afgørende rolle i applikationsstyring og hjælper virksomheder med at navigere i deres IT-transformationer, mens SAP Signavio-løsninger understøtter procesoptimering og forretningsproces transformation. Denne kombination giver transparens og indsigt i processer, applikationer, mennesker og data, hvilket er essentielt for at bevæge sig fra strategi til eksekvering.

Som endnu et element i SAP’s bestræbelser på at støtte kunder i moderniseringen af deres IT-landskaber har SAP fornyeligt annonceret hensigten til at opkøbe den digitale adoptions-platform WalkMe. WalkMe hjælper organisationer med at navigere konstant teknologisk forandring ved at give slutbrugerne avancerede vejlednings- og automationsfunktioner, der guider og hjælper dem med at anvende ny teknologi og arbejdsgange problemfrit på tværs af et ubegrænset antal applikationer.

“Applikationer, processer, data, og mennesker er de fire nøgleelementer af en vellykket virksomhedstransformation,” siger Christian Klein, CEO og medlem af SAP’s bestyrelse. “Ved at opkøbe WalkMe fordobler vi den support, vi giver vores slutbrugere, og hjælper dem med hurtigt at tage nye løsninger og funktioner i brug for at opnå maksimal værdi af deres IT-investeringer.”

WalkMe vil snart lancere WalkMeX-copiloten, som vil anvende WalkMe’s kontekstuelle forståelse og AI til at foreslå det bedste næste skridt i enhver arbejdsgang. WalkMeX har evnen til altid at være på, og kan ligges ind over enhver applikation, herunder copiloter fra forskellige leverandører, som virksomheder bruger i deres IT-landskaber. Integrationen af WalkMe’s adopteringsegenskaber med SAP’s copilot Joule vil øge Gen AI-assistentens anvendelse og giver produktivitetsgevinster for alle SAP-kunder. Derudover vil WalkMe e-learning scenarier også blive integreret i SAP Enable Now-løsningen og dermed udgøre kernen i

SAP’s slutbruger-centrerede transformationstilgang fremadrettet.

Grundlaget for succes

For nylig udvidede LeanIX deres IT-arkitektur-løsninger til at understøtte implementering og governance af AI i stor skala. Ved at bygge videre på den datadrevne og automatiserede tilgang, hvor SAP LeanIX hjælper virksomheder med at identificere forældede applikationer, tage beslutninger og drive moderniseringen af deres IT-applikationslandskab, giver denne udvidelse virksomhederne mulighed for at gøre AI-implementering synlig på tværs af IT-landskabet. Denne synlighed hjælper med at sætte klare standarder for vurdering af AI-risici og skaber en fælles forståelse af, hvor AI-implementering kan gavne organisationen mest.

“Vores strategi giver organisationer mulighed for kontinuerligt at transformere i et hurtigt foranderligt forretningsmiljø,” siger André Christ, medstifter og General Manager for SAP LeanIX. “Med et integreret og omfattende overblik over deres IT-applikationer og forretningsprocesser accelererer vi moderniseringen og reducerer risiciene i transformationen for vores kunder og sikrer deres evne til at tilpasse sig og adoptere nye teknologiske forandringer som f.eks. cloud og AI.”

Et vigtigt skridt i virksomhedernes digitale transformation er integrationen af SAP LeanIX i RISE with SAP. Med denne pakke af tjenester støtter SAP kunderne i deres overgang til SAP S/4HANA Cloud og leverer tjenester og værktøjer, der er bygget på SAP’s clean core-tilgang til at hjælpe virksomheder med at migrere lokale on-premise systemer, ændre forretningsprocesser, drive innovation og skabe agilitet.

Rouven Morato, General Manager SAP Signavio og SAP LeanIX: »Kombinationen af RISE with SAP, SAP Signavio og SAP LeanIX danner grundlaget for succes med SAP S/4HANA Cloud. De gør det muligt for organisationer at omdanne deres forretningsstrategi til eksekvering med præcision og hidtil uset transparens. AI-assistenten SAP Joule forstærker denne transformation med intelligente og kontekstbevidste indsigter, der resulterer i endnu hurtigere beslutningstagning og forbedret driftseffektivitet.«

Om SAP LeanIX
SAP LeanIX er markedsleder inden for Enterprise Architecture Management (EAM), der fremmer moderniseringen af IT-landskaber og forretningstransformation. Dets software-as-a-service-løsninger (SaaS) giver organisationer mulighed for at skabe transparens, så de kan visualisere, vurdere og styre overgangen til deres nye IT-arkitektur. Ved at tilbyde en datadrevet og automatiseret tilgang forbedret med AI, hjælper LeanIX organisationer med at træffe gode beslutninger og samarbejde mere effektivt. LeanIX betjener over 1.000 virksomheder globalt på tværs af forskellige brancher, herunder mere end 10% af Fortune 500 og halvdelen af de tyske DAX 40. Med hovedkvarter i Bonn, Tyskland, har LeanIX en stærk international tilstedeværelse med kontorer i Boston (USA), London (Storbritannien), Paris (Frankrig), Amsterdam (Holland), og Ljubljana (Slovenien). I november 2023 blev LeanIX en del af SAP. For mere information, besøg www.leanix.net.

Om SAP Signavio
SAP Signavio-løsninger hjælper virksomheder med at fremskynde hver fase af ethvert transformationsprojekt, så de kan forberede sig hurtigere, implementere hurtigere og realisere værdi. Som markedsleder i forretningsproces transformation søger kunderne råd hos os for at få klarhed og vejledning om, hvordan de kan forbedre drift, processer og resultater. Vores unikke portefølje af løsninger, metoder, indhold og data er designet til at hjælpe vores kunder med at skabe en kultur af samarbejde, datadrevet og kontinuerlig procesforbedring. SAP Signavio Business Process Transformation Suite er designet til at styrke samarbejde på tværs af forretning og IT, samt forbinde forretningsstrategi til daglig drift og skabe fleksible og bæredygtige virksomheder. For mere information, besøg www.signavio.com

Om WalkMe
WalkMe (NASDAQ: WKME), der har hovedkontor i Tel Aviv, Israel, er pioner inden for Digital Adoption Platform (DAP) -løsninger, så virksomheder effektivt kan navigere i de konstante forandringer, som ny teknologi medfører. Med WalkMe øger virksomhedernes deres produktivitet og reducerer risikoen ved at sikre en konsekvent, ansvarlig og effektiv anvendelse af software og de arbejdsgange, den understøtter. Vores AI-drevne platform som ligger oven på en organisations IT-landskab, identificerer, hvor medarbejdere oplever friktion, og leverer den personlige vejledning og automatisering, der er nødvendig for at få arbejdet lavet direkte i  arbejdsstrømmen. Kunder som IBM, Nestle, ThermoFisher Scientific og det amerikanske forsvarsministerium stoler på, at WalkMe skaber de menneskecentrerede oplevelser, der er nødvendige for at øge effektiviteten af deres arbejdsgange og maksimere softwarens ROI.

Om SAP
Som en global leder inden for virksomhedssoftware og forretnings-AI befinder SAP (NYSE:SAP) sig i skæringspunktet mellem forretning og teknologi. I over 50 år har organisationer betroet SAP at få det bedste frem i dem ved at integrere forretningskritiske funktioner, der spænder over finans, indkøb, HR, forsyningskæde og kundeoplevelse. For mere information, besøg www.sap.com/denmark og news.sap.com/denmark.

Overblik på 1 side om SAP: SAP Corporate Fact Sheet.

Følg SAP på @SAPNews.

Pressekontakt
Ellen Vig Nelausen
SAP Nordic Integrated Communications
telefon: +45 29 23 32 34
e-mail: ellen.vig.nelausen@sap.com