>

SAP vil transformere danske virksomheder med nyt digitalt eksperimentarium i København

Pressemeddelelse — SAP åbner i dag SAP Experience Center i København, der skal give nordiske virksomheder helt nye perspektiver på deres digitale potentiale. Centeret er en form for digitalt eksperimentarium, der med interaktive rum og konkrete eksempler viser, hvordan ny teknologi kan muliggøre virksomheders digitale transformation. Erhvervsminister Brian Mikkelsen indvier centret officielt.

Læs mere

SAP vil transformere danske virksomheder med nyt digitalt eksperimentarium i København

SAP åbner i dag SAP Experience Center i København, der skal give nordiske virksomheder helt nye perspektiver på deres digitale potentiale. Centeret er en form for digitalt eksperimentarium, der med interaktive rum og konkrete eksempler viser, hvordan ny teknologi kan muliggøre virksomheders digitale transformation. Erhvervsminister Brian Mikkelsen indvier centret officielt.

Læs mere

SAP SuccessFactors parat med tilføjelser til Performance & Goals

SAP kan nu præsentere Continuous Performance Management til SAP SuccessFactors’ Performance & Goals-løsning. De nye tilføjelser giver mulighed for løbende samarbejde mellem ansatte og ledere for at sikre at fx arbejdsopgaver, mål og resultater eksekveres som planlagt. De nye muligheder bekræfter SAP SuccessFactors’ position som førende inden for cloudbaseret Human Capital Management-software.

Læs mere

SAP vil digitalisere sundhedssektoren

For i fremtiden at kunne give den bedst mulige patientbehandling, er organisationer i sundhedssektoren nødt til at benytte sig af teknologi, der giver personalet hurtigere adgang til kritiske data. For at imødekomme dette behov, har SAP lanceret en ny digital platform og specifik løsning, der henvender sig direkte til den globale sundhedssektor.

Læs mere

​ SAP gør real-time til en naturlig del af ledelsesarbejdet

SAP har annonceret SAP® Digital Boardroom, der med en nyskabende digital tilgang skal gøre rapportering i real-time mulig på tværs af alle afdelinger i en given virksomhed. Digital Boardroom, der allerede benyttes i SAP, vil fremover give virksomheders bestyrelse, ledelse og beslutningstagere mulighed for at kunne træffe velinformerede beslutninger ud fra datadrevne indsigter i real-time.

Læs mere

Ny SAP-suite S/4HANA sætter nye standarder for forretningssoftware, IT-integration og innovationsevne

SAP lancerer i dag den næste generation af forretningssoftware: SAP S/4HANA. Med forenklede og forbedrede processer, definerer S/4HANA et helt nyt paradigme for forretningssoftware og for it-integration i virksomheder. S/4 HANA er designet til at understøtte udviklingen af nye forretningsmodeller og nedbryde barriererne til at arbejde med eksempelvis Internet of Things og Big Data.

Læs mere

SAP ansætter ny chef for Danmark

Verdens førende leverandør af virksomhedssoftware, SAP, har sat Anders Feddersen i spidsen for det danske marked. Den nye Country General Manager kommer fra IBM og vil ligeledes blive medlem af SAPs nordiske ledelsesteam.

Læs mere

Ikke flere elementer, der skal indlæses

Ikke flere elementer, der skal indlæses

Følg SAP News

WhatsApp opdateringer

Tilmeld