>

Uusia SAP-konsultteja haussa lähes sata

SAP hakee 14 kumppanilleen yhteensä yli 90:tä uutta SAP-konsulttia. Suuren SAP-projektimäärän vuoksi kentälle on muodostunut lähes sadan konsultin vajaus, jota nyt täytetään. SAP toimii yhteistyössä partnereidensa kanssa uusien konsulttien kouluttamiseksi alalle. Sanoma- ja tietotekniikka-alan lehtien sekä verkkomedioiden kautta hoidettava rekrytointi aloitetaan huomenna.

“Tavoite on kova jo haettavien konsulttien suuren määränkin vuoksi. Toivomme löytävämme kumppaneillemme uusia hyviä
asiantuntijoita, joilla olisi jo jonkin verran kokemusta alalta. Emme kuitenkaan täysin sulje pois erittäin kokeneitakaan
hakijoita”, kommentoi SAP:n toimitusjohtaja Dan Ahlstedt.

SAP-perheeseen liittyvät konsultit kehittävät asiakkaan liiketoimintaa yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisuja ja parhaita käytäntöjä kehittäen. Haettavat sovelluskonsultit työskentelevät henkilöstöhallinnon, taloushallinnon, logistiikan, asiakkuudenhallinnan, toimitusketjun hallinnan ja tuotteen elinkaaren hallinnan piirissä. Teknologiakonsultit työskentelevät portaalien, mobiiliratkaisujen, tietovarastojen, sovellusintegraation ja sovelluspalvelimiin liittyvien tehtävien parissa.

Suomessa on kaiken kaikkiaan tällä hetkellä noin 1 000 SAP-konsulttia. Kumppanit toteuttavat suurimman osan SAP-hankkeiden käyttöönotoista. Partnereilla on SAP-tuoteosaamisen lisäksi vahvaa osaamista eri toimialoilta ja liiketoimintaprosessien suunnittelusta.

SAP:n rekrytoivat kumppanit ovat Accenture, Arinso, BearingPoint, BPS Consulting, CapGemini, Ciber Novasoft, Deloitte, Fujitsu Services, Helsoft, IBM, ROCE, Siemens ja WM-Data.

Lisätiedot:
SAP Finland Oy, toimitusjohtaja Dan Ahlstedt, puh. 010 430 4494, etunimi.sukunimi@sap.com.