>

SAP auttaa kasvavia ja keskisuuria yrityksiä RFID-teknologian käyttöönotossa

SAP on julkistanut suunnitelman sekä uuden yhteistyökumppanuuden, joiden perusteella kasvavat ja keskisuuret yritykset pääsevät aikaisempaa helpommin hyödyntämään etätunnistustekniikkaa (RFID, Radio Frequency Identification).

SAP:n näkökulmasta RFID on teknologia, joka soveltuu kaiken kokoisten yritysten liiketoimintaan. Tällä hetkellä PK-yritysten valmiudet teknologian hyödyntämiseen ovat suhteellisen heikot, sillä heillä ei ole toimintaan vaadittavaa tietoa eikä tietojärjestelmävalmiuksia. Tulevaisuudessa valmiuksia tulee kuitenkin olla, sillä yritykset ovat usein laajempien jakeluketjujen osia, joissa teknologiaa hyödynnetään.

SAP AG:n tytäryhtiö SAP America on solminut yhteistyösopimuksen Intermec Technologies -yhtiön kanssa. Intermecin ratkaisulla SAP:n PK-yrityksille suunnattu pakettituote SAP Business One muutetaan entistä laajemmaksi liiketoimintajärjestelmäksi, joka tukee myös RFID-teknologiaa. EasyADC for SAP Business One on alusta, joka mahdollistaa muun muassa viivakoodidatan keräämisen ja hallinnoinnin sekä esimerkiksi varaston ja lähetysten seurannan automatisoinnin. Integroidulla SAP Business One -ratkaisulla pystyy jatkossa hallitsemaan entistä kattavammin koko yrityksen toimintoja valmistuksesta laskutukseen.

Lisätietoja kansainvälisessä tiedotteessa: SAP Enables
RFID Adoption for Small and Midsize Businesses
.

Lehdistökontakti:
Hill and Knowlton, Juhani Lassila, puh. (09) 3486 1204, juhani.lassila@hillandknowlton.fi