>

SAP ja Microsoft yhteistyöhön yrityssovelluksissa

SAP ja Microsoft ilmoittivat tänään, että yritykset kehittävät ja suunnittelevat yhteistyössä uutta tuotetta koodinimeltään “Mendocino”. Tuote mullistaa tavan, jolla tietotyöläiset analysoivat ja käyttävät yritystietoa bisnespäätöksien tekemisessä. Tämä vuorostaan lisää yrityksen kilpailuetua. “Mendocino” yhdistää SAP-prosessien toiminnallisuuden suoraan Microsoft Office -sovelluksiin.

“Mendocinon” avulla SAP ja Microsoft pyrkivät parantamaan tehokkuutta niiden informaatiotyöntekijöiden osalta, joiden päätyöympäristö Microsoft Office on. Osana tätä laajennettua yhteistyötä sekä SAP että Microsoft ovat molemmat sopineet myyvänsä kokonaisratkaisua. Tämä tarkoittaa, että SAP myy Microsoft Officea ja Microsoft myy puolestaan SAP:n lisenssejä.

“Mendocino” on suunniteltu yhdistämään SAP-prosessit – kuten ajanhallinnan, budjettiseurannan, organisatorisen hallinnan ja matkojen sekä kulujen hallinnan – suoraan osaksi Microsoft Officea. Näin säästetään aikaa ja vaivaa esimerkiksi kriittisen yritystiedon etsimisessä ja vältetään päällekkäisiä koulutuskustannuksia.

Ohessa kansainvälinen tiedote kokonaisuudessaan: SAP and Microsoft Announce First Joint Product Designed to Revolutionize How Information Workers Access
Enterprise Applications
.

Lehdistökontakti:
Hill and Knowlton, Juhani Lassila, puh. (09) 3486 1204, juhani.lassila@hillandknowlton.fi.