>

Dan Ahlstedt nimitetty SAP:n Pohjoismaiden Mid-Market- ja markkinointijohtajaksi

SAP Finlandin nykyinen toimitusjohtaja Dan Ahlstedt, 42, on nimitetty vastaamaan SAP:n Pohjoismaiden Mid-Market-asiakkaista ja markkinoinnista. Kasvavia ja keskisuuria yrityksiä sekä eri maiden avainasiakkaita käsittävän asiakaskunnan kehittämisestä ja koko Pohjoismaiden markkinoinnista Ahlstedt vastaa 1. heinäkuuta alkaen. Uudessa asemassaan Ahlstedt raportoi SAP Nordicin toimitusjohtaja Henrik Rasmussenille. Hän liittyy samalla myös SAP Nordicin johtoryhmään.

Dan Ahlstedtin vastuulle tulee yksi SAP:n kasvun avainalueista Pohjoismaissa. Kasvavien ja keskisuurten asiakkuuksien kasvattaminen on SAP:lle tällä hetkellä yksi strategisista painopisteistä. Kyseisiä asiakkaita palvelevat pääasiassa kanavakumppanit ja jälleenmyyjät, jotka myyvät ja toimittavat mySAP All-in-One ja SAP Business One -tuotteita asiakkaille. Ahlstedt vastaa jatkossa myös koko Pohjoismaiden markkinoinnista.

“SAP:n organisaatiomallin mukaisesti Pohjoismaita johdetaan yhtenä yhtenäisenä alueena sekä liiketoiminnan, markkinoinnin että eri
liiketoimintayksiköiden osalta. Olemme hyvin tyytyväisiä Dan Ahlstedtin nimityksestä Mid-Market-johtajaksi”, kertoo SAP:n Pohjoismaiden
vetäjä Henrik Rasmussen. “Haluamme sitoa markkinoinnin ja myynnin tiiviisti toisiinsa ja siksi on luonnollista, että Ahlstedt
vastaa myös markkinoinnista pohjoismaisella tasolla.”

Dan Ahlstedt jatkaa myös SAP Finlandin johtoryhmässä keskittyen erityisesti suuriin yritysasiakkaisiin. SAP:lle Ahlstedt tuli vuonna 2003, jolloin hänet nimitettiin myynti- ja markkinointijohtajaksi. Toimitusjohtajan roolissa hän aloitti vuonna 2004.

Toimitusjohtajan tilalle SAP etsii maajohtajaa vastaamaan SAP:n Suomen toiminnoista. SAP:n uudistuneen Pohjoismaisen organisaatiomallin mukaisesti Country Manager korvaa aikaisemman toimitusjohtajan paikan.

Lisätietoja:

SAP Finland Oy, Dan Ahlstedt, puh. 010 430 4494, sähköposti: etunimi.sukunimi@sap.com