>

Tekniseri valitsi SAP Business One -ratkaisun

Teollisuuden sopimuspaino Tekniseri Oy ottaa käyttöön SAP Business One -ratkaisun yrityksen toiminnanohjaukseen. Käyttöönotolla tehostetaan prosesseja ja yhdenmukaistetaan toimintoja eri tehtaiden välillä. Tekniseri solmi kaupan alkuvuodesta Kuopion SAP Business One -partnerin, Tietokarin, kanssa. Tekniserillä on toimipisteet Kempeleessä, Sievissä, Helsingissä, Salossa ja Tampereella.

SAP Business One -ratkaisun kautta Tekniseri haluaa parantaa kasvavan yrityksen tiedonhallintaa keskittämällä toiminnot yhteen järjestelmään. Samalla päätöksenteon tueksi tarvittava raportointi paranee ja nopeutuu.

“SAP Business One -ratkaisu oli meille sopiva valinta muun muassa siksi, että se on riittävän laaja ja siinä on mukana
kaikki tarvittavat elementit. Lisäksi ratkaisun käyttöönotto vaikutti kohtuulliselta projektilta ja kustannukset olivat
järkevät”, toteaa Tekniserin kehitysinsinööri Veli-Pekka Tahkola valinnan perusteista.

SAP Business One -ratkaisua on hiottu muutaman kuukauden ajan Tekniserille sopivaksi ja se otetaan käyttöön lähiaikoina. Käyttö aloitetaan yhdestä toimipisteestä ja se on tarkoitus ulottaa kaikkiin viiteen toimipisteeseen loppukesään mennessä.

“Odotuksemme ratkaisun suhteen ovat korkealla. Ominaisuuksia löytyy vähintäänkin riittävästi ja SAP Business One -ratkaisussa on potentiaalia vielä laajemmalle käytölle kuin mihin yrityksemme sitä alkuvaiheessa hyödyntää”, Tahkola sanoo.

“Meillä ei ole ollut aikaisemmin käytössä yhtenäistä tietojärjestelmää. Tämän vuoksi huolellinen suunnittelu ja valmistelu on alkuvaiheessa tärkeää, jotta voimme selvittää missä laajuudessa ratkaisun käyttöönotto on meidän yrityksemme kannalta järkevää.”

Tekniserissä ollaan alkuvaiheen kokemusten jälkeen tyytyväisiä tuotteen käytettävyyteen. SAP Business One -ratkaisun käyttöönotto on sujunut vaivattomasti ja järjestelmän uskotaan jatkossa hyödyttävän myös yrityksen asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

SAP Business One on ohjelmistoratkaisu, joka sopii erityisesti kasvaville pk-yrityksille. Se on kustannustehokas vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat toiminnoiltaan laajan, mutta samalla helppokäyttöisen liiketoimintajärjestelmän. SAP Business One -ratkaisu toimitetaan valmiina pakettina, joka sisältää kaikki tarvittavat työkalut yrityksen tietojen ja tapahtumien hallintaan. Toimitukseen sisältyy muun muassa taloushallinto, kirjanpito, raportointi, logistiikka ja asiakkuudenhallinta. Asennus ja käyttöönotto on nopeaa, jonka jälkeen asiakkaan käytössä on suora pääsy reaaliajassa oleviin tietoihin koko järjestelmässä.

Lisätietoja:
Tekniseri Oy, Veli-Pekka Tahkola, puh. (08) 8831 800, veli-pekka.tahkola@tekniseri.fi
Tietokari Oy, Kari Miettinen, puh. 0500 675 165, kari.miettinen@tietokari.fi
SAP Finland Oy, Janne Karonsuo, puh. 0400 899 790, janne.karonsuo@sap.com

Teollisuuden sopimuspaino Tekniseri Oy
Tekniseri Oy on Suomen johtava vaativiin asiakkaisiin, korkeaan laatutasoon sekä nopeisiin ja joustaviin toimitusaikoihin
erikoistunut teollisuuden sopimuspaino. Yrityksen asiakkaat ovat merkittäviä tietoliikenne- ja elektroniikka-alan
hitech -yrityksiä. Tekniserillä on toimipisteet Kempeleessä, Sievissä, Helsingissä, Salossa ja Tampereella.
Lisätietoja www.tekniseri.fi.

Tietokari Oy
Tietokari Oy on vuonna 1991 perustettu kasvava ohjelmistoasiantuntija. Yritys työllistää noin 10 henkeä Kuopiossa,
Tampereella ja Oulussa. Tietokari Oy tekee materiaalihallinnon ohjelmistoja muun muassa konevuokraamoille,
rakennusliikkeille, kunnille, terveyskeskuksille ja autoliikkeille. Yritys on henkilöstön omistama.
Lisätietoja www.tietokari.fi.