>

Lämpö-Tukku ottaa käyttöön SAP Business One -ratkaisun

LVI-alan maahantuonti- ja tukkuliike Lämpö-Tukku Oy on ostanut SAP Business One -ratkaisun SAP Finland Oy:n kumppanina toimivalta Calectalta. Toukokuun alussa solmitun Business One -kaupan kautta kasvava yritys tavoittelee lisää toimivuutta. Lämpö-Tukun noutotukut sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Tampereella.

SAP Business One -ratkaisun käyttöönotto on Lämpö-Tukussa alkuvaiheessa. Tällä hetkellä yrityksessä kartoitetaan eri toimintoja sekä sitä, kuinka ratkaisu muotoutuu Lämpö-Tukun toimintaympäristöön. Tähän liittyy muun muassa henkilöstön kouluttaminen uuden järjestelmän käyttöön.

SAP Business One on tarkoitus ottaa yrityksessä täysipainoisesti käyttöön syyskuun alussa. Ohjelmistoratkaisulla on Lämpö-Tukussa 26 käyttäjää.

“Edellinen toiminnanohjausratkaisu oli vanhentunut ja jäänyt jälkeen kehityksestä, minkä vuoksi uuden ohjelmiston
hankinta tuli ajankohtaiseksi. Vertailimme muutamaa vaihtoehtoa, joista SAP Business One osoittautui meidän kannaltamme
parhaaksi”, sanoo Lämpö-Tukun SAP-projektipäällikkö Kristiina Räikkönen.

Yrityksessä ollaan tyytyväisiä erityisesti tuotteen monipuolisuuteen. Lämpö-Tukku toivoo SAP Business One -ratkaisun tuovan parannuksia muun muassa yrityksen hinnastojen laatimiseen, varastotuotteiden ylläpitoon sekä myyntityöhön.

Lämpö-Tukku on tyytyväinen yhteistyöhön SAP Business One -kumppanin Calectan kanssa. Yritys on saanut Calectalta kiitettävästi tukea ja apua käynnistämisvaiheessa ilmenneisiin haasteisiin. Lämpö-Tukussa ollaan luottavaisia myös SAP:n toiminnan suhteen ja yrityksessä uskotaan, että Business One -ratkaisua kehitetään jatkossa entistä parempaan suuntaan.

SAP Business One on ohjelmistoratkaisu, joka sopii erityisesti kasvaville pk-yrityksille. Se on kustannustehokas
vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat toiminnoiltaan laajan, mutta samalla helppokäyttöisen liiketoimintajärjestelmän. SAP
Business One -ratkaisu toimitetaan valmiina pakettina, joka sisältää kaikki tarvittavat työkalut yrityksen tietojen ja
tapahtumien hallintaan. Toimitukseen sisältyy muun muassa taloushallinto, kirjanpito, raportointi, logistiikka ja
asiakkuudenhallinta. Asennus ja käyttöönotto on nopeaa, jonka jälkeen asiakkaan käytössä on suora pääsy reaaliajassa
oleviin tietoihin koko järjestelmässä.

Lisätietoja:
Lämpö-Tukku Oy, Jouko Tyrkkö, puh. (09) 777 1600, jouko.tyrkko@lampotukku.fi
Calecta Oy, Jarmo Stark, puh. 040 588 9554, jarmo.stark@calecta.com
SAP Finland Oy, Janne Karonsuo, puh. 0400 899 790, janne.karonsuo@sap.com

Lämpö-Tukku Oy
Lämpö-Tukku Oy on LVI-alan maahantuonti- ja tukkuliike. Yritys toimittaa asiakkaan tarvitsemat tuotteet lämmitykseen, vesihuoltoon, ilmanvaihtoon ja saniteettitiloihin. Yrityksen noutotukut sijaitsevat keskeisillä paikoilla pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Pirkanmaalla Tampereella. Yhtiön pääkonttori on Viikissä, vanhan kaupungin kupeessa. Vantaan varasto toimii yhtiön logistisena keskuksena. Lisätietoja www.lampotukku.fi.

Calecta Oy
Calecta on vuonna 2001 perustettu informaatioteknologian palveluyhtiö, joka tarjoaa kaikki tietotekniikan tuotteet ja palvelut kehittyville ja keskisuurille yrityksille. Calecta Oy:n toiminta-ajatus jakautuu kahteen osaan: IT-ratkaisuihin ja -palveluihin sekä sovellusratkaisuihin ja -palveluihin. Calecta Oy toimittaa asiakkailleen kaikki tietotekniikan tuotteet ja palvelut. Yritys myy ja asentaa laitteistot sekä suorittaa ylläpito- ja tukipalvelut yrityksen koko IT- infrastruktuurille. Yrityksen ylläpito- ja tukipalvelut sisältävät mm. tietoliikenteen ja tietoturvan valvonnan ja päivityksen, laitteistojen monitoroinnin, verkon hallinnan, laitekorjaukset ja käyttäjien tuen. Calecta Oy konsultoi, myy ja markkinoi, toimittaa, asentaa, tukee ja ylläpitää edustamansa ohjelmistot. Lisätietoja www.calecta.com.