>

Lejos ja Ki-Sal siirtyvät SAP Business One -ratkaisuun

SAP:n jälleenmyyntikumppani Profiz Business Solution Oyj on tehnyt SAP Business One -kaupan Juuranto-Yhtiöihin kuuluvien Lejoksen ja Ki-Salin kanssa kanssa. Profiz toimitti SAP Business One -ratkaisun Lejokselle ja Ki-Salille yhteensä 30 henkilön käyttöön. Yrityksillä on myös optio laajentaa käyttöä myöhemmässä vaiheessa.

SAP Business One tulee kauttaaltaan käyttöön sekä muovi- ja elintarvikealan agentuuri- ja tukkuliike Lejoksen että elintarvikepakkausten tukkuliike Ki-Salin organisaatioon. Yritysten tavoitteena tulevaisuudessa on kasvaa muun muassa henkilöstön lisäämisen ja yritysostojen kautta. Tällöin myös SAP Business One -ratkaisun käyttäjämäärän uskotaan kasvavan.

“Emme olleet tyytyväisiä tällä hetkellä käytössä olevaan tietojärjelmäratkaisuumme. Kävimme läpi eri toimittajia ja
vaihtoehdoista SAP tuntui istuvan parhaiten meidän tarpeisiimme”, toteaa Lejoksen ja KI-Salin toimitusjohtaja
Kaius Juuranto. “SAP on luotettava toimija ja suuruuden ansiosta voimme luottaa siihen, että kehitystoiminta jatkuu.
Tulevaisuutta ajatellen nämä ominaisuudet painoivat vaakakupissa paljon.”

Käyttöönotto on edennyt nopeasti. Prosessi käynnistyi toukokuun puolivälissä ja tällä hetkellä menossa on henkilöstön koulutus. Tavoitteena on saada SAP Business One -ratkaisu täysillä käyntiin lokakuun alussa.

Alkuvaiheessa yritykset ottavat järjestelmän monipuolisesti käyttöön talous- ja varastonhallinnassa. Päätavoitteena on tehostaa yritysten toimintaa ja merkittäviä parannuksia odotetaan erityisesti varastonhallinnan osalta. Alkuvaiheen yhteistyö on sujunut hyvin ja Lejoksessa ja KI-SALissa ollaan tuotteeseen tyytyväisiä.

SAP Business One on ohjelmistoratkaisu, joka sopii erityisesti kasvaville pk-yrityksille. Se on kustannustehokas
vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat toiminnoiltaan laajan, mutta samalla helppokäyttöisen liiketoimintajärjestelmän. SAP
Business One -ratkaisu toimitetaan valmiina pakettina, joka sisältää kaikki tarvittavat työkalut yrityksen tietojen ja
tapahtumien hallintaan. Toimitukseen sisältyy muun muassa taloushallinto, kirjanpito, raportointi, logistiikka ja
asiakkuudenhallinta. Asennus ja käyttöönotto on nopeaa, jonka jälkeen asiakkaan käytössä on suora pääsy reaaliajassa
oleviin tietoihin koko järjestelmässä.

Lisätietoja:
Lejos Oy, Kaius Juuranto, puh. 0400 313 656, kaius.juuranto@lejos.fi
Profiz, Hannu Lyytikkä, puh. 050 387 0480, hannu.lyytikka@profiz.com
SAP Finland Oy, Janne Karonsuo, puh. 0400 899 790, janne.karonsuo@sap.com

Lejos Oy
Lejos Oy on muovi- ja elintarvikealan agentuuri- ja tukkuliike. Yhtiö tuo maahan ja markkinoi kansainvälisiä elintarvikealan
merkkituotteita kuluttajille ja teollisuudelle 80 vuoden kokemuksella. Lejoksen kemian osasto markkinoi muovi- ja
kumiteollisuuden raaka-aineita. Lejos on osa Juuranto-Yhtiöitä, jonka toista yhtiöryhmää edustaa United Brokers.
Juuranto-Yhtiöiden voimavaroja ovat osaava henkilökunta, asiakaslähtöinen ajattelu- ja työskentelytapa, tasokkaat tuotteet,
tietotekniikan tehokas hyödyntäminen ja erinomainen palvelu.
Lisätietoja www.lejos.fi.

Ki-Sal Oy
KI-SAL on elintarvikepakkausten tukkuliike. Yhtiön toimialana on tasokkaiden elintarvikepakkausten sekä mausteiden ja marinadien maahantuonti ja markkinointi päivittäistavarakaupalle, suurkeittiöille, leipomoille ja elintarviketeollisuudelle. Ki-Sal on osa Juuranto-Yhtiöitä, jonka toista yhtiöryhmää edustaa United Brokers. Lisätietoja www.ki-sal.fi.

Profiz Business Solutions Oyj
Profiz on liiketoimintaa tehostaviin ohjelmistotuotteisiin sekä asiantuntijapalveluihin keskittynyt tietotekniikkayritys, jolla on viidentoista vuoden vankka kokemus erilaisista liiketoimintajärjestelmistä. Profiz tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia järjestelmäratkaisuja, jotka pohjautuvat SAP Business One -liiketoimintajärjestelmään. Yrityksen palvelutarjonta kattaa konsultointi-, käyttöönotto-, koulutus- ja tukipalvelut, joilla Profiz auttaa asiakkaitaan saamaan parhaan mahdollisen hyödyn järjestelmähankinnastaan. Yritys kehittää myös SAP Business One -liiketoimintajärjestelmää täydentäviä lisäohjelmistoja. Lisätietoja www.profiz.com.