>

Reino Pekkalasta SAP:n uusi Suomen johtaja

SAP:n organisaatiouudistuksen mukaisesti Suomeen on kutsuttu maajohtajaksi SAP Finland Oy:n ja SAP:n pohjoismaisen organisaation palveluksessa vuodesta 2000 ollut palvelujohtaja, insinööri Reino Pekkala. Pekkala aloittaa tehtävässään 1.7.2005.

SAP on toteuttanut mittavan uudistuksen, SAP ja sen tuotteet ja palvelut ovat nyt erittäin hyvässä kunnossa. Parhaillaan on käynnissä vaihe, jossa uusi pohjoismainen organisaatio ja liiketoimintamalli otetaan täysimittaisesti käyttöön.

SAP:n markkinaosuus suurasiakasmarkkinoilla on perinteisesti ollut hyvin korkea ja yhtiö on viime vuosina onnistuneesti rakentanut vankan aseman pienten ja kasvavien yritysten innovatiivisena ratkaisutuottajana. Organisaatiouudistuksen tavoitteena on nopeuttaa uusien tuotteiden ja palvelujen tuomista asiakkaiden käyttöön.

Pohjoismaat ovat tässä muutoksessa edelläkävijä, ja Reino Pekkalan tehtävänä on vakiinnuttaa uusi toimintamalli Suomessa.

“Teemme myös jatkossa merkittävän osan liiketoiminnastamme yhtiön nykyasiakkaiden kanssa. Tärkein tavoitteemme on auttaa nykyasiakkaitamme saamaan mahdollisimman paljon hyötyä SAP-investoinneistaan ja vakiinnuttaa asemamme kasvavien yritysten ratkaisutoimittajana”, toteaa Reino Pekkala.

Lisätietoja:
SAP Finland Oy, maajohtaja Reino Pekkala, puh. 040 572 2635, reino.pekkala@sap.com