>

Samsonite matkustaa turvallisesti SAP-maailmaan

SAP on ilmoittanut, että maailman suurimpiin matkalaukkuvalmistajiin kuuluva Samsonite Corporation ottaa SAP:n tietojärjestelmäratkaisuja laajasti käyttöönsä. Samsonite aikoo tehostaa vähittäis- ja tukkukaupan liiketoimintaansa ottamalla käyttöön mySAP Business Suite -kokonaisratkaisun sekä hyödyntämällä SAP:n eri toimialoille räätälöityjä toiminnallisuuksia.

Samsonite hyödyntää siirtymisessään SAP Safe Passage Program -nimistä ohjelmaa, joka sisältää räätälöidyt ratkaisut ja teknologiat SAP-järjestelmän tehokkaaseen käyttöönottoon. Siirtymäprojekti aloitetaan vuonna 2006 ja se ulottuu yli 100 maahan.

Kansainväliset tiedotteet osoitteessa www.sap.com/company/press/

Lehdistökontakti:
Hill and Knowlton, Juhani Lassila, puh. (09) 3486 1204, juhani.lassila@hillandknowlton.fi.