>

CPS Color ottaa käyttöön mySAP Business Suite -ratkaisun

Kansainvälinen kemianteollisuuden konserni CPS Color Group Oy siirtyy käyttämään mySAP Business Suite -ratkaisua. Elokuussa solmitun kaupan tavoitteena on kehittää 750 henkeä työllistävän konsernin ydintietojärjestelmiä ja siten tehostaa eri toimintoja. CPS Color pyrkii myös yhtenäistämään kasvavan, 13 maassa toimivan organisaationsa prosesseja.

CPS Colorin Vantaan tuotantolaitos korvaa my SAP Business Suite -ratkaisulla vanhat tietojärjestelmänsä. Yritysostojen kautta kasvaneen yrityksen tavoitteena on lisäksi yhtenäistää maailmanlaajuisia järjestelmiään. Liiketoimintaprosessien kehittämisestä ja globaalista IT:stä vastaavan Katja Heiskasen mukaan vanhat järjestelmät olivat tulleet tiensä päähän. ”Edelliset toiminnanohjausjärjestelmät eivät olisi tukeneet enää kasvavia tarpeitamme, joten päätimme korvata ne kokonaan uudella sen sijaan, että olisimme investoineet vanhojen jatkokehitykseen. Vertailimme useampia vaihtoehtoja. Valintakriteereissämme korostuivat erityistoiminnallisuudet, joita toimialallamme vaaditaan, sekä toimittajan maailmanlaajuinen läsnäolo. Muun muassa näiden perusteella SAP oli paras vaihtoehto.”

”SAP:n valikoimasta päädyimme mySAP Business Suite -ratkaisuun sen joustavan konfiguroitavuuden ja laajan best practice -valikoiman takia. Parhaat käytännöt ovat meille tärkeä asia, koska järjestelmän käyttöönottoaikataulu on tiukka. Konfiguroitavuus on tärkeää siksi, että prosessiteollisuusliiketoimintamme lisäksi tarvitsemme järjestelmää, jota voisi käyttää myös sävytyslaitteiden tuotannossa ja niiden huoltoliiketoiminnassa”, Heiskanen jatkaa.

Aiempien järjestelmien korvaamisen lisäksi CPS Color aikoo käyttää mySAP Business Suite -ratkaisua asiakassuhteittensa kehittämisen työkaluna. ”Asiakassuhteemme ovat pitkäaikaisia. Asiakkaamme odottavat meiltä jatkuvasti parempaa palvelua ja edistyksellisiä, yhteistyötä tiivistäviä toimintamalleja. Samaa mekin odotamme toimittajiltamme. Uskomme, että hankkimamme ratkaisun avulla koko toimitusketjun yhteistoimintaa voidaan tehostaa ja parantaa huomattavasti”, Heiskanen sanoo.

mySAP Business Suite on ratkaisukokonaisuus sekä integrointi- ja sovellusalusta. Se koostuu avoimista liiketoimintasovelluksista, jotka auttavat yrityksiä integroimaan henkilöt, informaation sekä prosessit tehostaen työntekoa merkittävästi. Sovellusten avulla käyttäjät voivat saavuttaa yhdenmukaisia tuloksia kaikilla liiketoiminta-alueilla. Sovellukset mahdollistavat joustavuuden, jota tarvitaan jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä menestymiseen.

Lisätietoja:
SAP Finland Oy, Jussi Leijala, puh. 0400 364 636, jussi.leijala@sap.com
CPS Color Group Oy, Katja Heiskanen, puh. 040 726 3168, katja.heiskanen@cpscolor.com

CPS Color Group oy
CPS Color on maailman johtavia yrityksiä kehittyneiden sävytysjärjestelmien alalla. Yrityksen tarjontaan kuuluvat kaikki sävytysjärjestelmien komponentit: CPSCOLORTM pastat, COROBTM sävytyskoneet ja sekoittajat, ohjelmistot, värimarkkinointimateriaali sekä tekninen tuki ja huolto. CPS Colorin tavoittena on auttaa teollisuustuottajia saavuttamaan maksimaalinen lisäarvo tuotteilleen olivatpa ne esim. maaleja, muovi- tai nahkatuotteita. Lisätietoja www.cpscolor.com.