>

Kari Aarvala SAP:n Pohjoismaiden markkinointijohtajaksi

SAP:n Pohjoismaiden markkinointijohtajaksi ja pohjoismaisen johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Kari Aarvala, 40. Nimitys on osa SAP:n uuden liiketoimintamallin käyttöönottoa. Nimitys astui voimaan 01.07.2005. Aarvala raportoi niinikään suomalaiselle Dan Ahlstedtille, joka nimitettiin pohjoismaisista mid-market-asiakkuuksista vastaavaksi johtajaksi heinäkuun alussa.

Aarvala on työskennellyt SAP:n palveluksessa vuodesta 2002. Ennen nimitystään hän työskenteli Suomen SAP:n mid-market-sektorista vastaavana johtajana. “Uudessa tehtävässäni toimin pitkälle edellisen tehtävän linjoilla, eli pyrin edistämään tuotteidemme ja palveluidemme tuomista pienten ja keskisuurten yritysten käyttöön. Lisäksi pyrimme löytämään synergiaa ja tehoa pohjoismaisiin markkinointitoimenpiteisiin kaikilla liiketoiminta-alueilla. Uskon, että pk-sektorin ja jälleenmyyjäverkoston kokemuksestani on tehtävässä paljon hyötyä”, Aarvala kertoo.

SAP:n markkinaosuus suurasiakasmarkkinoilla on perinteisesti ollut hyvin korkea ja yhtiö on viime vuosina onnistuneesti rakentanut vankan aseman pienten ja kasvavien yritysten innovatiivisena ratkaisutuottajana. “Kasvavat yritykset tarvitsevat joustavasti laajennettavan, heidän tarpeisiinsa sopivan ratkaisun. Strategiamme Pohjoismaissa on tukea tätä kehitystä kaikin tavoin. Minun tehtäväni puolestaan on miettiä, mitä ne tavat voisivat olla ja jakaa kokemuksia Pohjoismaiden kesken”, toteaa Aarvala.

Lisätietoja:
SAP Nordic AB, Kari Aarvala, puh. 010 430 4400, kari.aarvala@sap.com