Kehittäjäpartnerit kiihdyttävät SAP NetWeaverin käyttöönottoa

Suomalainen Meridea Software hyötynyt yhteistyöstä merkittävästi

Johtava yritysohjelmistojen valmistaja SAP ilmoitti tänään, että sen sertifioitujen, riippumattomien SAP NetWeaver -partneriyritysten lukumäärä on kasvanut merkittävästi. Tällä hetkellä SAP NetWeaver -kumppaneita on jo 522 ja niiden kehittämiä SAP-yhteensopivia ratkaisuja 855. Voimakas kasvu on osoitus SAP:n valitseman strategian onnistumisesta. Strategiansa mukaan SAP haluaa edistää tuotteidensa käyttöä avoimena ohjelmistoalustana yhä kokonaisvaltaisempien, korkean lisäarvon palveluiden kehittämisessä.

Meridea Software, suomalainen ohjelmistoalan yritys on yksi SAP:n hyväksymistä Certified NetWeaver Partner -kumppaneista.

”Meridean ja SAP:n välisen yhteistyön tuloksena pankit pystyvät ottamaan käyttöön nopeasti ja vaivatta itsepalvelua laajentavia mobiili- ja verkkopankkitoiminnan valmisratkaisuja. SAP Netweaver on Meridealle tärkeä ohjelmistoalusta ja SAP:n asiakkaat kiinnostava asiakasyhteisö”, sanoo Meridean toimitusjohtaja Jukka Riivari.

SAP NetWeaver -ratkaisu antaa kumppaniyrityksille mahdollisuuden kehittää seuraavan sukupolven ratkaisuja, jotka pohjautuvat avoimiin ohjelmistoalustoihin. Lisäksi SAP NetWeaver Partner Program antaa kumppaneille mahdollisuuden hyödyntää heille suunnattuja markkinointimahdollisuuksia.

Ohessa kansainvälinen tiedote kokonaisuudessaan: SAP Releases 28 New Versions of Best Practices Offerings for Midsize Enterprises

Lisätietoja:
SAP Finland Oy, Timo Sundell, puh. 040 825 4827, timo.sundell@sap.com
Meridea Financial Software Oy, Jukka Riivari, puh. 050 558 7875, jukka.riivari@meridea.com

Meridea
Meridea Financial Software Oy on ohjelmistotalo, jonka tuoteratkaisujen avulla organisaatiot voivat parantaa mobiilia asiakaspalveluaan. Meridean omistavat Nokia, Accenture, Sampo, 3i ja Nordic Venture Partners. Meridean pääkonttori sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä, jonka lisäksi sillä on toimintaa Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa.