>

SAP tuo markkinoille 28 uutta Best Practices -tuotetta keskisuurten yritysten tarpeisiin

Johtava yritysohjelmistojen valmistaja SAP jatkaa panostustaan keskisuuriin yrityksiin julkistamalla uusia versioita toimialakohtaisista ohjelmistoistaan ja palveluistaan. mySAP ERP -järjestelmään perustuva SAP Best Practices -valikoima sisältää tuotteita 28:aan eri toimintaympäristöön ja prosessiin.

SAP Best Practices -ratkaisut vastaavat keskisuurten yritysten tarpeisiin monilla toimialoilla aina vähittäiskaupasta perustuotantoon ja julkisen sektoriin saakka. Esikonfiguroituja tuotteissa on uusia työkaluja, jotka auttavat asiakkaita nopeuttamaan sovellusten käyttöönottoaikoja ja lisäämään liiketoimintansa joustavuutta samalla, kun riskit vähenevät.

SAP Best Practices -tuotteissa on selkeä, vaiheittainen etenemistapa. Tuotteiden etukäteismäärittelyissä on otettu huomioon kaikki, mitä tarvitaan ratkaisun nopeaan käyttöönottoon organisaation tietyissä avainprosesseissa vähällä vaivalla. SAP Best Practices on suunniteltu vastaamaan keskisuurten yritysten vaatimuksiin resurssien joustavassa hyödyntämissä, hinnassa ja toimialakohtaisuudessa.

Uudessa tuotevalikoimassa on useita toimialakohtaisia liiketoimintaprosesseja hahmotettu alusta loppuun. Esimerkkeinä tästä ovat ratkaisut autoteollisuudelle takuupalautusten prosessointiin ja huipputeknologian yrityksille prototyyppikehitykseen. Asiakkaat voivat käyttää toimialakohtaisia SAP Best Practices -ratkaisuja esimerkiksi yhdistettynä usean toimialan väliseen asiakkuushallintaan (CRM) tai jakeluketjun hallintaan (SCM).

SAP:n kumppanit voivat hyödyntää SAP Best Practices -tuotteita toimialakohtaisten mySAP All-in-One -ratkaisujen luomisessa. Uudet tuotteet auttavat kumppaneita kehittämään toimialaosaamistaan ja nostamaan palvelukapasiteettiaan. Keskisuuret yritykset voivat valita toimialasovelluksia SAP:n kumppaneiden lähes 600 kvalifioidusta mySAP All-in-One -ratkaisusta, joita on saatavilla yli 50 maassa ja joita käyttää tällä hetkellä yli 6 700 asiakasta ympäri maailmaa.

Lisätietoja kaikista toimialakohtaisista ja usean toimialan vakioiduista ratkaisuista sekä kieliversioista löytyy osoitteesta http://help.sap.com/bestpractices.

Ohessa kansainvälinen tiedote kokonaisuudessaan: SAP Releases 28 New Versions of Best Practices Offerings for Midsize Enterprises

Lisätietoja:
SAP Finland Oy, Pekka Hakulinen, puh. 040 834 3985, etunimi.sukunimi@sap.com