>

Resco SAP:n kumppaniksi palvelutoimialan ratkaisutoimituksiin

SAP Finland Oy ja Resco Finland Oy ovat solmineet järjestelmätoimituksia koskevan yhteistyösopimuksen. SAP saa sopimuksen kautta kokeneen kumppanin palvelutoimialan ratkaisutoimitusten toteutukseen ja käyttöönottoon, Resco puolestaan SAP:n tietotaitoa palvelu- ja ratkaisukehitykseensä.

Johtava liiketoimintaohjelmistojen valmistaja SAP on solminut yhteistyösopimuksen ruotsalaisen Resco AB:n Suomen yksikön kanssa. Yhteistyön tavoitteena on tarjota parempia SAP-ratkaisuja pääasiassa palveluja tuottaville yrityksille. Näitä ovat muun muassa lakiasiaintoimistot, mainos- ja viestintätoimistot, liikkeenjohdon konsulttitoimistot ja rahoitus- ja tilintarkastuspalveluita tarjoavat yritykset.

“PK-sektori on liiketoimintamme painopistealue, ja tarvitsimme lisää kyvykkäitä resursseja asiakastoimitusten läpivientiin ja konsultointiin nimenomaan palvelusektorille. Rescon paikallinen kokemus ja osaaminen sekä pohjoismaisen pörssiyhtiön taustatuki olivat valintamme taustalla”, sanoo Timo Sundell, SAP Finlandin palvelutoimialan Pohjoismaiden kehityspäällikkö.

“Resco Finland tulee panostamaan muun tarjontansa lisäksi erityisesti palvelutoimialan SAP-ratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Jatkossa voimme yhdistää tietotaitoamme SAP:n kanssa muun muassa tarkkaan kohdennettujen SAP-erikoiskoulutusten saralla. Tällä tavoin voimme tarjota aiempaa enemmän lisäarvoa asiakkaillemme”, sanoo Resco Finlandin toimitusjohtaja Ferhat Kaya. “Olemme itsekin palveluja tuottava PK-yritys, joten meillä on myös omakohtaista kokemusta asiakkaittemme tarpeista. Uskon, että kykenemme toimialan tehokkaimpaan ja asiantuntevimpaan SAP-palveluun.”

Lisätietoja:
SAP Finland Oy, Timo Sundell, puh. 040 825 4827, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@sap.com
Resco Finland Oy, Ferhat Kaya, puh. 040 591 7718, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@resco.com

Resco
Resco on kansainvälinen ERP-ohjelmistoihin keskittynyt konsulttiyritys. Resco on perustettu vuonna 1982 ja sillä on yhteensä 280 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Yritys on listattu Tukholman pörssissä.