>

Adcose siirtyy mySAP Business Suiteen ja SAP Enterprise Portaaliin

Adcose Oy ottaa käyttöönsä mySAP Business Suite –toiminnanohjausjärjestelmän sekä rakentaa kotisivunsa ja intranetinsa SAP Enterprise Portal –tuotteen avulla

SAP Finland ja konsultointipalveluita tarjoava Adcose solmivat joulukuun alussa mySAP Business Suite -järjestelmäsovelluksia koskevan kaupan. Ensimmäisessä vaiheessa Adcose ottaa käyttöönsä taloushallinnon toiminnallisuuden. Käyttöönotto tapahtuu jo joulukuussa 2005. Adcosesta tulee samalla Suomen ensimmäinen yritys, jolla on tuotantokäytössä ERP 2004 -version mukana tuleva uusi pääkirja (New G/L). Jatkoprojektina toteutetaan Business Warehouse -pohjainen raportointi, rullaava suunnittelu ja SEM-moduliin sisältyvä Balanced Scorecard –toiminnallisuus.

“Haluamme investointipäätöksellä osoittaa asiakkaillemme, että uskomme SAP:iin tuotteena”, toteaa Adcosen hallituksen puheenjohtaja Tommi Vainio. “Lisäksi haluamme näyttää, että osaamiseen ja kokemukseen nojaten SAP voidaan ottaa käyttöön hyvinkin lyhyessä aikataulussa.” hän jatkaa. ”Samalla tulee todistetuksi, että mySAP Business Suite on kustannustehokas ratkaisu myös pienille yrityksille.”

Rinnakkaisena hankkeena toiminnanohjauksen kanssa rakennetaan Adcosen kotisivut ja intranet SAP:n Enterprise Portal -tuotteen avulla. Adcoselle on tässä kuten edelläkin kyse sekä investoinnista omaan osaamiseen että halusta osoittaa, kuinka SAP:n uudella tuotteella toteutetaan nykyvaatimukset täyttäviä sovelluksia.

Adcose etenee Enterprise Portalin käyttöönoton kanssa rauhallisesti. Parhaillaan määritellään tulevan ratkaisun teknistä arkkitehtuuria sekä suunnitellaan tulevien www-sivujen rakennetta ja sisältöä. “Pari vuotta vanhat sivumme kaipasivat pientä ‘kasvojenkohotusta’. Päätimme päivittää sivustomme SAP EP:hen perustuen. Rakentamalla www- ja intranetpalvelut itsellemme EP:n päälle meillä on mahdollisuus perehtyä perusteellisesti sen toiminnalliseen sisältöön. Samalla tämä on viesti asiakkaillemme, että uskomme Enterprise Portaliin tuotteena”, Vainio toteaa.

mySAP Business Suite on ratkaisukokonaisuus sekä integrointi- ja sovellusalusta. Se koostuu avoimista liiketoimintasovelluksista, jotka auttavat yrityksiä linkittämään yhteen henkilöt, informaation ja prosessit. Integraation avulla saadaan paras mahdollinen hyöty liiketoiminnalle. Käyttäjät pystyvät saavuttamaan mySAP Business Suiten sovellusten avulla yhdenmukaisia tuloksia kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla. Sovellukset mahdollistavat joustavuuden, jota tarvitaan menestymiseen jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Lisätietoja:
Adcose Oy, Tommi Vainio, puh. 044-2611 402, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@adcose.com
SAP Finland Oy, Nina Rautelin, puh. 040-7292989, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@sap.com

Adcose Oy
Helsinkiläinen vuonna 2003 perustettu Adcose Oy tarjoaa SAP-järjestelmään liittyviä palveluita ja liikkeenjohdon konsultointia asiakkaille, joilla on käytössään SAP tai jotka suunnittelevat SAP-tuotteiden hankkimista. Adcosen konsulttien pitkäaikainen kokemus ja vahva osaaminen kattavat tietojärjestelmän elinkaaren vaiheet hankevalmistelusta ylläpitoon. Adcosen erityiset painopistealueet ovat taloushallintoon, auktorisointiin ja teknologiaan liittyvä SAP-konsultointi sekä asiakkaan tukeminen liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen ja järjestelmien uudistamiseen liittyvissä tehtävissä.