>

AffectoGenimap ja SAP Finland käynnistävät yhteistyön

New YorkSAP Finland ja AffectoGenimap ovat solmineet järjestelmätoimituksia koskevan yhteistyösopimuksen. Samalla kun SAP julkistaa uuden sukupolven Business Intelligence -ratkaisunsa, Suomen johtava BI-integraattori AffectoGenimap perustaa osaamiskeskuksen tukemaan asiakkaiden käyttöönottoprojekteja.

AffectoGenimapin SAP BI -osaamiskeskuksen ratkaisutoimitukset sisältävät tietovaraston, tiedon integroinnin sekä raporttien ja analyysien suunnittelun ja toteutuksen. SAP Finlandin ja AffectoGenimapin yhteistyön avulla asiakkaat saavat lisäarvoa SAP:n integroiduista liiketoimintaratkaisuista hyödyntämällä SAP:n sekä organisaatioiden muiden järjestelmien tietoja tehokkaammin. Asiakkaat hyötyvät nopeammasta päätöksenteosta ja täsmällisemmästä toimintojen ohjauksesta.

– SAP Finland on johtava suurimpien organisaatioiden sovellustoimittaja. Kun sen panostukset liiketoiminta-analytiikkaan sekä käytettävyyteen yhdistetään AffectoGenimapin Business Intelligence –osaamiseen, tuotetaan asiakkaille aitoa lisäarvoa. Oli luonnollinen askel, että laajennamme tiedon jalostuksen ratkaisutarjontaamme SAP-teknologia-alustalle sen myötä, että suomalaisyritykset ovat yhä kiinnostuneempia SAP:n BI-ratkaisuista, sanoo AffectoGenimapin Suomen yksikön toimitusjohtaja Jaakko Hirvola.

– AffectoGenimapin päätös perustaa SAP BI-osaamiskeskus on meille tärkeä, koska BI-kehityshankkeet ovat ajankohtaisia suurelle osalle asiakkaitamme. Yhteistyöllä varmistamme, että SAP:n BI-ratkaisut ovat alan kehityksen kärjessä jatkossakin, toteaa SAP Finlandin suurasiakasmyynnistä vastaava johtaja Petri Niittymäki.

Liiketoimintatiedon hallinnan ratkaisut ovat sekä Suomessa että maailmanlaajuisesti yksi IT-markkinoiden nopeimmin kasvavista alueista.

Lisätietoja:

AffectoGenimap, Johtaja Pekka Mattila, +358 400 329 869

AffectoGenimap, Liiketoimintavastaava Tero Kruth, +358 40 532 2137

SAP Finland, ISV Manager Timo Sundell, +358 40 825 4827

AffectoGenimap
AffectoGenimap on Suomessa johtava laajennettujen liiketoimintatiedon hallintaratkaisujen (Extended Business Intelligence, “XBI”) fokusoitunut toimittaja, ml. liiketoimintatiedon hallintaratkaisut (Business Intelligence, “BI”), paikkatiedon järjestelmät (Geographical Information Systems, “GIS”) ja dokumenttien hallinta (Document Management, “DM”). Lisäksi AffectoGenimap jalostaa ja integroi kartografista aineistoa. AffectoGenimap on merkittävä asiakaskohtaisten tietotekniikkajärjestelmien ja operatiivisten ratkaisujen toimittaja Suomen ja Baltian markkinoilla. Yhtiön liikevaihto vuonna 2005 oli 46,7 MEUR. Yhtiöllä on lähes 600 työntekijää Suomessa ja Baltiassa. AffectoGenimapin toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Raumalla, Vilnassa, Riiassa ja Tallinnassa.