>

SAP Business One -ratkaisuja toimitettu useille suomalaisille yrityksille

SAP Finland ja yrityksen kokeneet kumppanit ovat toimittaneet useita SAP Business One -ratkaisuja kasvaville ja keskisuurille yrityksille. Sopimuksia on tehty muun muassa Atelier Torbjörn Tillanderin, Wrangen, Lohjan Marun, Comp-Aidin, Controllerin, Viconsysin, Kulttuuritehdas Korjaamon, Erikoissuojauksen, Lauri E Rantakarin, Uulatuotteen, Lomakevaihtoehdon, Kemtecin, Konelapin, Medikron, Aulis Lundellin, Polar Winesin ja Hotelzonen kanssa. SAP:n ratkaisukumppanit Enfo, Profiz Business Solution, SecIT, Tietokari, RTT Solutions, IT-Alliance, Tampereen Datakanava ja Paniox Finland ovat näiden toimitusten takana.

New YorkToiminnoiltaan monipuolinen SAP Business One on helppokäyttöinen ja sisältää laajan valikoiman ohjelmistokomponentteja. Sovellus vastaa erityisesti kasvavien ja keskisuurien yrityksien tarpeisiin, jotka haluavat toimintansa tueksi kattavan liiketoimintajärjestelmän.

Atelier Torbjörn Tillander valmistaa käsityönä yksilöllisiä koruja. SAP Business One -sovelluksen avulla kultasepänliike parantaa yrityksen tiedonhallintaa ja kokonaisprosessia keskittämällä toiminnot yhteen järjestelmään. ”Meillä on suuret odotukset SAP Business One -ratkaisulle. Käytämme sitä monipuolisesti hyväksi muun muassa osto-, myynti- ja varastotietojen hallintaan”, kertoo Tina Tillander.

telier Torbjörn Tillander aikoo käyttää SAP Business One -sovellusta myös asiakassuhteittensa kehittämisen ja hallinnan työkaluna. ”Järjestelmän avulla on tarkoitus parantaa asiakaspalvelua. Meillä on asiakasrekisterissä yli 10 000 asiakkaan tiedot. Jatkossa järjestelmään voidaan tallentaa laajemmin asiakastietoja, kuten asiakkaan sormikoko ja toimitettujen korujen kuvat. Tällöin asiakas saa muun muassa vakuutusasioissa tiedot ja kuvat koruista. Lisäksi käytämme jatkossa ratkaisua muun muassa markkinointikampanjoiden toteutuksissa.”

Helppo integroitavuus

SAP Business One tarjoaa integrointimahdollisuuden muiden sovelluksien kanssa. Joustava ja avoin teknologia mahdollistaa muun muassa integroinnin yrityksen verkkokauppaan.

Virolainen Etiketti.com toimittaa italialaisia, ranskalaisia ja itävaltalaisia laatuviinejä joko suoraan suomalaisille yritysasiakkaille tai verkkokaupan kautta kuluttajille. Yritys pyrkii tehostamaan toimintaansa SAP Business One -sovelluksella, jolla yritys hallinnoi kattavasti varastotietoja, myynti- ja ostotoimenpiteitä sekä laskutusta. Lisäksi järjestelmän avulla hoidetaan kerran kuukaudessa automaattisesti viranomaisilmoitukset, joita ovat muun muassa alkoholivero- ja pullonkierrätystilitykset. Etiketti.comin veroedustaja Polar Wines Oy on Suomessa vastuussa viinien toimituksista ja viranomaisilmoituksista.

Wrange myy kuluttajille kuntoiluvaatteita, lisäravinteita ja kuntoiluvälineitä. Myynti- ja ostotapahtumia hallitaan SAP Business Onella, joka auttaa myös varasto- ja laskutietojen ylläpidossa. Lisäksi Wrange käyttää ratkaisua laajasti muun muassa markkinointitoimenpiteisiin. Tällä hetkellä Wrange suunnittelee Business Onen integroimista yrityksen verkkokauppaan.

SAP Business One -sovelluksen suomalaiset jälleenmyyjät löytyvät osoitteesta:
http://www.sap.com/finland/sme/solutions/businessmanagement/businessone/index.epx

Lisätietoja:
SAP Finland Oy, Sanna Eulenberger, puh. 040 515 5889, sanna.eulenberger@sap.com
SAP Finland Oy, channel manager Pekka Hakulinen, puh. 040 834 3985, sähköposti: pekka.hakulinen@sap.com

SAP Business One on ohjelmistoratkaisu, joka sopii erityisesti kasvaville ja keskisuurille yrityksille. Se on kustannustehokas vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat toiminnoiltaan laajan, mutta samalla helppokäyttöisen liiketoimintajärjestelmän. SAP Business One -ratkaisu toimitetaan valmiina pakettina, joka sisältää kaikki tarvittavat ohjelmistokomponentit työkalut yrityksen tietojen ja tapahtumien hallintaan. Toimitukseen sisältyy muun muassa taloushallinto, kirjanpito, raportointi, logistiikka ja asiakkuudenhallinta. Asennus ja käyttöönotto on nopeaa, jonka jälkeen asiakkaan käytössä on suora pääsy reaaliajassa oleviin tietoihin koko järjestelmässä.