>

SAP Business One -sovelluksia toimitettu kolmessa vuodessa jo yli 10 000

SAP on saavuttanut 10 000 toimitetun SAP Business One -sovelluksen rajapyykin. SAP Business One -sovellusten toimitusten määrä siirtyi uudelle tuhatluvulle Intiassa, kun Rajiv Plactic Industries käyttöönotti sovelluksen. Vuonna 2003 julkistetulla SAP Business One -sovelluksella on erittäin vahva jalansija erityisesti Pohjoismaissa, joissa sitä käyttää yli 650 yritystä.

New York”Suomessa SAP Business Onea käyttää yli 100 yritystä”, kertoo SAP Finlandin SME-sektorin (Small and Midsized Enterprises) myyntijohtaja Kristiina Sarén. ”SAP Business One soveltuu erityisesti kasvaville ja keskisuurille yrityksille, joilla on usein samat tietojärjestelmätarpeet kuin isommillakin yrityksillä. Sovellus tarjoaa kompaktissa ja edullisessa paketissa monipuolisuutta, skaalautuvuutta ja luotettavuutta.”

Sarénin mukaan alunperin yksittäisille yrityksille suunnitellun SAP Business Onen käyttö on laajentunut myös isompiin konserniyrityksiin. ”Esimerkiksi tytäryrityksissä tai paikallisissa myyntiorganisaatioissa otetaan käyttöön SAP Business One -sovellus entistä useammin”, lisää Kristiina Sarén. ”Tällaisissa tapauksissa emoyhtiössä on käytössä skaalautuvampi ja laajempi mySAP-sovellus. Yhteensopivuus emoyhtiön SAP-sovelluksen kanssa tuo yritykselle kustannustehokkuutta ja joustavuutta.”

Kristiina Sarén painottaa, että osaavat kumppanit ovat SAP Business One- toimituksissa tärkeässä osassa. ”Sovellusten suosiosta suuri kunnia kuuluu osaaville jälleenmyyntikumppaneillemme”, kertoo Sarén. ”Heidän roolinsa korostuu sovelluksen toimituksen jälkeen, kun he jatkavat asiakkaan kanssa järjestelmän kehittämistä. Kumppanit tarjoavat SAP Business Onen kylkeen myös omia Add-On tuotteitaan. Tällaisten valmiiksi SAP Business One -ympäristöön integroitujen lisäarvo-ohjelmistojen kirjo kasvaa voimakkaasti. Tämä tuottaa huomattavaa lisähyötyä asiakaskunnallemme.”

Lisätietoja:

SAP Finland Oy, Myyntijohtaja Kristiina Sarén, puh. 040 822 2796, kristiina.saren@sap.com