>

SAP Finland ja Bilot Consulting solmivat kumppanisopimuksen

SAP Finland ja Bilot Consulting ovat solmineet SAP Community Partner -tason kumppanisopimuksen. SAP Community Partner on Pohjoismaissa toteutettava kumppaniohjelma, jolla varmistetaan muun muassa SAP:n sovellus- ja teknologiainformaation laaja hyödyntäminen kumppanin asiakasprojekteissa.

New YorkBilot Consultingin asiakaskunta koostuu keskisuurista ja suurista yrityksistä, joilla on käytössä pääasiassa SAP:n ERP-sovellus (ERP, Enterprise Resource Planning). Bilot Consulting on toimittanut SAP:n sovelluksia ja konsultointipalveluja muun muassa metsä- ja metalliteollisuus-, pankki-, vakuutus-, palvelu-, kauppa- ja logistiikkasektoreille.

“Bilot Consultingin toiminta-ajatuksena on toimittaa asiakkaalle ratkaisuja, joilla tehostetaan SAP ERP -sovelluksesta saatavia hyötyjä. ERP:n päälle rakennettavissa palveluissa korostuu liiketoimintalähtöisyys, mikä vaatii palvelutoimittajalta myös vahvaa SAP:n sovellus- ja teknologiaosaamista”, kiteyttää Bilot Consultingin toimitusjohtaja Lauri Puolanne. “Bilot Consulting toimii asiakkaan kumppanina tarvittaessa koko kehityshankkeen elinkaaren ajan. Tarjoamme myös asiantuntijaosaamista projektien hallintaan sekä tietojärjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen”, lisää Puolanne.

Bilot Consulting on myös itse SAP:n asiakas. Yritys käyttää toiminnanohjauksessaan SAP ERP- ja SEM-sovelluksia (SEM, Strategic Enterprise Management) sekä raportoinnissa SAP BW -tuotetta (Business Information Warehouse). Harkinnassa on myös SAP:n CRM- ja xApps Analytics -sovellusten käyttäminen tulevaisuudessa.

”Uskomme, että yritykset voivat saada erp-järjestelmästä irti merkittäviä liiketoimintahyötyjä SAP:n uusilla tuotteilla, esimerkiksi SAP Analytics -sovelluksella. Bilot Consulting haluaa olla kehittämässä ja toimittamassa näitä ratkaisuja SAP:n kanssa”, kertoo Lauri Puolanne. “Osoitus sitoutumisestamme yhteistyöhön on muun muassa SAP:n järjestelmien käyttö yrityksemme omassa toiminnanohjauksessa ja raportoinnissa. Solmittu sopimus vahvistaa nykyistä yhteistyötämme muun muassa toimitusprojektien ja koulutusten osalta. Kumppanisopimus on luonnollinen askel yrityksemme kasvupolulla kohti yhdeksi alan johtavista toimijoista Suomessa.”

“Bilot Consultingin osaamisprofiililla varustetulla kumppanilla on selkeä paikka SAP:n kumppaniverkostossa. Heillä on jo valmiina SAP-osaamista ja toisaalta halu investoida uusimpiin osaamisalueisiin”, kommentoi SAP Finlandin myyntijohtaja Kristiina Sarén.

Kumppanit luonnollinen jatke SAP:n organisaatiolle

SAP auttaa kumppaneita laajentamaan liiketoimintaansa erilaisten kumppaniohjelmien avulla. Lisätietoja SAP:n kumppaniohjelmista on saatavilla osoitteessa: http://www.sap.com/finland/partners/index.epx

Lisätietoja SAP Community Partner -kumppaniohjelmasta on saatavilla osoitteessa: http://www.sap.com/finland/partners/communitytason/index.epx

Lisätietoja:

SAP Finland Oy, Kristiina Sarén, puh. 010 430 4550, kristiina.saren@sap.com
Bilot Consulting Oy, Lauri Puolanne, puh 050 442 0007, lauri.puolanne@bilotconsulting.com

Bilot Consulting Oy
Bilot Consulting Oy on vuonna 2005 perustettu suomalainen yritys, jonka työntekijät koostuvat suurissa konsultointiyrityksissä kannuksensa keränneistä kokeneista konsulteista. Yrityksen missiona on toimittaa liiketoimintalähtöisesti palveluja SAP ERP:n päälle korostaen laatua toimituksen kaikissa vaiheissa. Bilot Consultingin toimintamalli on vahvasti verkostoitunut – vakinaisen seitsemän työntekijän lisäksi yritys tekee merkittävää yhteistyötä usean partneri- ja alihankkijayrityksen kanssa. Yritys on vahvassa kasvussa ja sen tavoitteena on työllistää 15 henkilöä yrityksen toisen tilikauden loppuun mennessä.
Lisätietoja: www.bilotconsulting.com