>

SAP TechEd ´06 -konferenssi avaa ovia innovaatioille

Konferenssin pääaiheita ovat avoin standardipohjainen SAP NetWeawer® -alusta ja Enterprise SOA -arkkitehtuuri

New YorkRiippumattoman tutkimuslaitoksen Forrester Researchin julkaiseman Forrester Wave™: HR Management Systems – Multinational Enterprises, Q3´06 ¹ -raportin mukaan SAP on markkinajohtaja henkilöstöhallinnon ohjelmistoissa (HRMS, Human Resource Management Systems).

Vuosittain asiakkaille ja kumppaneille järjestettävä Euroopan SAP® TechED ´06 -konferenssi alkaa 18. lokakuuta Amsterdamissa. Kolmipäiväiseen tapahtumaan odotetaan yli 4 000 osallistujaa. Pohjoismaalaisia saapuu tapahtumaan yli 400, josta suomalaisia on yli 100.

Tämän vuoden teemana on “Empowering an Ecosystem of Innovation”. Se kuvastaa SAP:n johtavaa asemaa Enterprise SOA:n toteuttamisessa ja sitä, kuinka SAP yhdessä kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa edistää alan innovaatioita.

Syvälliset luennot ja toisaalta käytännön workshopit kattavat laajasti sekä tekniikan että liiketoiminnan aiheita. 250 esityksestä suurin osa pureutuu Enterprise SOA:n ja SAP NetWeawer® -alustan ympärille. Muita aiheita ovat muun muassa analyysit, Java EE 5:n kehitys ja mySAP™ERP 2005 -julkistus SAP® R/3 -asiakkaille.

SAP TechED ´06 -tapahtuman keynote-puhuja on Shai Agassi, joka on SAP:n johtoryhmän jäsen sekä tuote- ja teknologiayksikön johtaja. Hänen esityksessään syvennytään muun muassa yhtiön tuotestrategiaan. Agassi kertoo myös innovaatioihin keskittymisestä ja ratkaisujen käytön yksinkertaistamisesta.

“Enterprise SOA avaa ovia bisnesinnovaatioille. SAP on kutsunut Amsterdamiin eri puolilta maailmaa alan asiantuntijoita, asiakkaita ja kumppaneita”, kertoo Agassi. “SAP TechEd käynnistää vuorovaikutteisen ajatuksenvaihdon prosessien, yhteistyön ja koulutuksen ympärillä. Ne ovat kaikki tärkeitä yhteiselle toiminnallemme ja innovaatioiden nopeammalle syntymiselle.”

Tapahtuman ohjelma

Yllämainitun lisäksi SAP TechEd ´06 -konferenssissa on erilaisia räätälöityjä aktiviteetteja SAP:n kohderyhmille, kuten kehittäjille, konsulteille, kumppaneille, yritysarkkitehdeille ja liiketoimintaprosessien asiantuntijoille.

Lisätietoa tapahtumasta ja sen ohjelmasta on saatavilla osoitteessa: http://www.sapteched.com/emea/home.htm

Lisätietoja:
SAP Finland Oy, Sanna Eulenberger, puh. 040 515 5889, sanna.eulenberger@sap.com