>

SAP yhdistää globaalit kumppaniohjelmansa osaksi SAP® PartnerEdge™ -ohjelmaa

Lisääntynyt Enterprise SOA:n käyttöönotto vahvistaa SAP:n kumppani- ja kehittäjäyhteisöä

New York

Uusi palveluetupaketti auttaa SAP:n kumppaneita laajentamaan myynti- ja toimituskapasiteettia pienille ja keskisuurille yritysasiakkaille

Johtava yritysohjelmistojen valmistaja SAP AG ilmoitti eilen SAP TechEd ’06 -konferenssissa, että se yhdistää kaikki kumppanitoiminnot yhden kumppaniohjelman alle.

Uuden laajentuneen SAP® PartnerEdge™ -ohjelman tavoitteena on vahvistaa SAP:n asemaa kumppanina liiketoimintasovellusten markkinoilla. Ohjelma yhdistää maailmanlaajuisesti tuhansia kumppaneita, jotka myyvät ja implementoivat sekä tarjoavat palveluita SAP:n sovelluksiin.

Uudistunut kumppaniohjelma sisältää myös parannuksia SAP:n kumppaneille tarkoitettuun palveluetupakettiin. Kumppanit saavat uudistuneen paketin myötä muun muassa lisää koulutus- ja markkinointiresursseja käyttöönsä. SAP:n uusi kumppaniohjelma julkistettiin eilen Amsterdamissa EMEA Enterprise Service Partner Summitissa.

Yksi ohjelma kokoaa kumppanit yhteen

Tähän saakka SAP PartnerEdge -ohjelma on koskenut sekä riippumattomia ohjelmistotoimittajia (ISV, Independent Software Vendors), jotka keskittyvät kehittämään ratkaisuja SAP® Business One – ja mySAP™ All-in-One -sovelluksiin, sekä näiden sovelluksien myyntiin ja implementointiin keskittyviä kumppaneita (VAR, Value-Added Reseller).

Seuraavan 12 -18 kuukauden aikana SAP kehittää PartnerEdge-ohjelmaansa niin, että se kattaa myös näiden kahden kumppaniryhmän lisäksi järjestelmäintegraattori- ja teknologiakumppanit. Raja-aitojen häviäminen eri kumppaniryhmien väliltä laajentaa liiketoimintaverkkoa tavalla, joka tukee entistä paremmin yritysten liiketoimintaa.

”Jatkaessamme investointeja kumppaniverkostomme laajentamiseen kuuntelemme palautetta kumppaneilta”, kertoo SAP:n globaalin sovelluskumppaniohjelman vastaava johtaja Rami Branitzky. ”Vuosien ajan ohjelmistotoimittajat ovat rakentaneet kumppaniohjelmia sen perusteella, keitä kumppanit ovat ja mitä ne tekevät. SAP:n aikomuksena on kehittää kumppaniohjelmaa vastaamaan globaalin kumppaniverkoston tarpeita sekä kehittää samalla uusia malleja yhteiseen innovointiin.”

Ohessa kansainvälinen tiedote kokonaisuudessaan: http://www.sap.com/company/press/press.epx?pressid=6881

Lisätietoa SAP TechEd ’06 -konferenssin aloitustapahtumasta on saatavilla osoitteessa: http://forums.sdn.sap.com/index.jspa?categoryID=1

Lisätietoja:
SAP Finland Oy, Sanna Eulenberger, puh. 040 515 5889, sanna.eulenberger@sap.com