>

Profiz Business Solution Oyj toimitti Dekolevy Oy:lle SAP:n sovelluksen

Tukkukauppaan keskittynyt Dekolevy Oy teki sopimuksen kesäkuussa SAP:n jälleenmyyjäkumppani Profiz Business Solution Oyj:n kanssa. Dekolevy ottaa SAP Business One -sovelluksen tuotantokäyttöön marraskuun lopussa. Dekolevyn toiminnanohjaus paranee merkittävästi, kun se keskittää eri toimintoja yhteen sovellukseen.

Hyvinkääläinen Dekolevy Oy on tukkuliike, joka toimittaa graafiselle teollisuudelle tarvikkeita, materiaaleja ja koneita. Dekolevy Oy ja samalla alalla toiminut Pinspectra Oy fuusioituivat marraskuussa 2005, jolloin tarpeet tietojärjestelmien yhtenäistämiselle kasvoivat. Lisäksi edellisen toiminnanohjausratkaisun elinkaari oli päättymässä, mikä teki ohjelmiston hankkimisesta ajankohtaisen.

Dekolevyn toimitusjohtaja Hannele Lehikoinen kertoo, että hankintavaiheessa eri vaihtoehtoja punnittiin tarkasti. SAP:n sovellus nousi listan kärkeen helppokäyttöisyyden ja monipuolisuuden ansiosta.

SAP Business One tarjosi meille kaiken tarvittavan. Se oli ylivoimaisesti selkein ja kattavin sovellus niistä vaihtoehdoista, joita kävimme läpi tarjousvaiheessa. Ominaisuuksiensa puolesta sovellus oli huomattavasti kilpailijoita monipuolisempi”, kiteyttää Hannele Lehikoinen. ”Profizin kanssa projekti on edennyt hyvin ja joutuisasti. Yritys on hoitanut projektin aikataulujen mukaan ja ammattitaitoisesti. Lisäksi puhumme samaa kieltä heidän kanssaan”, Lehikoinen jatkaa.

Ohjelmistoa käyttää marraskuusta lähtien kaikki yrityksen 11 työntekijää. Dekolevy toivoo SAP Business One -sovelluksen tuovan parannuksia muun muassa yrityksen myyntityöhön, logistiikkaan ja taloushallintoon.

”Uusia käyttöalueita ovat uuden sovelluksen myötä kirjanpito ja reskontrat, jotka on hoidettu aikaisemmin tilitoimistossa. Lisäksi uusia toimintoja ovat huolto- ja asiakkuudenhallinta. Myynti- ja ostotilaukset, varastonhallinta ja laskutus hoidetaan myös keskitetysti SAP:n sovelluksella”, luettelee Lehikoinen. ”Olemme saaneet Profizilta kiitettävästi tukea koko projektin ajan. Tarpeemme on otettu erittäin hyvin huomioon määrittely-, koulutus- ja käyttöönottovaiheissa.”

Dekolevy aikoo myös jatkossa kehittää SAP Business One -sovellusta.

Sähköinen laskutus otetaan käyttöön ensi vuoden puolella. Uskon SAP Business One -sovelluksen helpottavan työtämme ja parantavan tuottavuuttamme”, kertoo Hannele Lehikoinen.

Lisätietoja

SAP Finland Oy, Pekka Hakulinen, puh. 040 834 3985, pekka.hakulinen@sap.com
Profiz Business Solution Oyj, Hannu Lyytikkä, puh. 050 387 0480, hannu.lyytikka@profiz.com/a>