>

Suomalainen Headstart ryhtyy SAP:n kumppaniksi huolto- ja kunnossapitopalvelujen ratkaisutoimituksiin

SAP Finland Oy ja Headstart Oy ovat solmineet mySAP All-in-One -sovellustoimituksia koskevan yhteistyösopimuksen. SAP saa sopimuksen kautta kumppanin huolto- ja kunnossapidon sovellustoimitusten toteutukseen ja käyttöönottoon, Headstart puolestaan SAP:n tietotaitoa palvelu- ja ratkaisukehitykseensä.

New YorkSAP on solminut yhteistyösopimuksen Headstartin kanssa. Yhteistyön tavoitteena on tarjota pitkälle räätälöityjä sovelluksia pääasiassa huolto- ja kunnossapitopalveluja tuottaville yrityksille. Asiakasyritykset voivat siirtyä SAP:n ja Headstartin ansiosta kerralla täysin integroituun it-ympäristöön.

”Yksittäinen sovellus ei enää pysty tukemaan liiketoiminnan kehittämistä kokonaisvaltaisesti. Olemme huomanneet, että huoltotoimintaan, tukkukauppaan tai kirjanpitoon on olemassa hyviä yksittäisohjelmistoja. Headstartin kiinteään hintaan toimittama mySAP All-in-One sisältää kaikki nämä yhdessä integroidussa paketissa”, kertoo Headstartin toimitusjohtaja Anu Kirjasuo.

”Yhteistyö Headstartin kanssa on meille erittäin tärkeätä, koska heidän kehittämänsä ratkaisun avulla voimme lähestyä huolto- ja kunnossapitopalveluja toimittavia yrityksiä hyvin paketoidulla kokonaisratkaisulla”, kiteyttää SAP:n Pekka Hakulinen.

Headstartin tuotepäällikkö Heikki Kuusirati täsmentää, että ohjelmisto saadaan erittäin lyhyessä ajassa hyötykäyttöön.

”Headstart on kehittänyt täysin uuden projektimallin. Sen avulla voidaan toteuttaa räätälöity järjestelmä jopa kolmessa kuukaudessa ilman asiakkaan aikaisempaa kokemusta SAP -projekteista ”, kertoo Headstartin Heikki Kuusirati. ”Järjestelmä soveltuu muun muassa eri tuotteiden tukku- ja valmistustoimintaa harjoittaville yrityksille, jotka voivat helposti ottaa huoltopalvelut mukaan järjestelmässä.”

Lisätietoja:

Headstart Oy, toimitusjohtaja Anu Kirjasuo, puh. + 358 400 784 058, anu.kirjasuo@headstart.fi

SAP Finland Oy, channel manager Pekka Hakulinen, puh. 040 834 3985, pekka.hakulinen@sap.com

Headstart
Headstart Oy on yksi Suomen nopeimmin kasvavista it-valmennusyrityksistä. Headstart auttaa asiakkaitaan parantamaan it-projektien liiketoimintahyötyjä, ja pienentämään niiden riskiä. Avainalueita Headstartin toimittamissa ratkaisuissa on kokonaisvaltainen vastuu ja asiakkaan liiketoiminnan tukeminen.

Headstart tarjoaa myös projektinhallinta- ja SAP-konsultointipalveluita. Yhtiö työllistää 14 henkeä Espoon toimistossaan.