>

Vaahto Group hankki SAP:n toiminnanohjausjärjestelmän

Prosessiteollisuuden laite- ja palvelutoimittaja Vaahto Group -konserni on tehnyt sopimuksen SAP:n toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotosta. MySAP Business Suite -sovelluksen avulla Vaahto Group parantaa resurssienhallintaansa sekä toiminnanohjaustaan ja lisää toimituskykyään.

Vaahto Group on suomalainen teknologia- ja asiantuntijayritys, joka palvelee maailmanlaajuisesti prosessiteollisuutta paperinvalmistusteknologian ja prosessilaitteiden aloilla. Konsernin emoyhtiön Vaahto Group Plc Oyj:n osakkeet noteerataan Helsingin Pörssissä.

Vaahto Groupin toimitusjohtaja Antti Vaahto kertoo, että SAP:n sovellus valittiin ennen kaikkea sen monipuolisuuden vuoksi.

“MySAP Business Suite soveltuu hyvin tarpeisiimme. Tavoitteenamme on terävöittää fokustamme globaalisti. Maantieteellisen liiketoiminta-alueemme kasvun myötä haemme kannattavuutta ja lisäksi kehitämme uutta toimintamallia tukemaan kasvua. SAP:n tarjoama toiminnanohjaus- ja hallintajärjestelmä palvelee meitä asiakaslähtöisesti. Järjestelmän avulla pystymme myös hyödyntämään valmiit toimialaratkaisut ja SAP:n parhaat käytännöt toiminnassamme”, kertoo Antti Vaahto.

Vaahto Group hankki SAP:n toiminnanohjausjärjestelmän (18.12.2006)

Prosessiteollisuuden laite- ja palvelutoimittaja Vaahto Group -konserni on tehnyt sopimuksen SAP:n toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotosta. MySAP Business Suite -sovelluksen avulla Vaahto Group parantaa resurssienhallintaansa sekä toiminnanohjaustaan ja lisää toimituskykyään.

Vaahto Group on suomalainen teknologia- ja asiantuntijayritys, joka palvelee maailmanlaajuisesti prosessiteollisuutta paperinvalmistusteknologian ja prosessilaitteiden aloilla. Konsernin emoyhtiön Vaahto Group Plc Oyj:n osakkeet noteerataan Helsingin Pörssissä.

Vaahto Groupin toimitusjohtaja Antti Vaahto kertoo, että SAP:n sovellus valittiin ennen kaikkea sen monipuolisuuden vuoksi.

“MySAP Business Suite soveltuu hyvin tarpeisiimme. Tavoitteenamme on terävöittää fokustamme globaalisti. Maantieteellisen liiketoiminta-alueemme kasvun myötä haemme kannattavuutta ja lisäksi kehitämme uutta toimintamallia tukemaan kasvua. SAP:n tarjoama toiminnanohjaus- ja hallintajärjestelmä palvelee meitä asiakaslähtöisesti. Järjestelmän avulla pystymme myös hyödyntämään valmiit toimialaratkaisut ja SAP:n parhaat käytännöt toiminnassamme”, kertoo Antti Vaahto.

“SAP soveltuu keskisuurille yrityksille, sovellusta kehitetään koko ajan ja sen voi luottaa toimivan myös tulevaisuudessa. Keskitettyyn toiminnanohjausjärjestelmään siirtyminen vaatii paljon koko organisaatiolta, mutta on samalla palkitsevaa, koska organisaatio voi itse osallistua tarvitsemiensa työkalujen määrittelyyn”, kertoo Antti Vaahto.

Lisäksi Vaahto Group voi laajentaa järjestelmää tulevaisuudessa tarpeidensa mukaisesti. Käyttöönotto tapahtuu vaiheittain ja koko projekti on tarkoitus viedä läpi järkevässä ajassa.

“SAP vastaa kattavasti lisääntyvän kansainvälisen toimintamme tarpeisiin. Keskitetty ratkaisu mahdollistaa kansainvälisen toimintamme ja aiempaa paremman asiakasrajapinnan hallinnan ja läpinäkyvyyden toiminnoissamme. Lisäksi ohjelma oli integroitavissa muihin tukitoimintoihimme eli rajapinnat kohtaavat järjestelmän avulla. Sovelluksen taipuvuus eri tarpeisiin oli ratkaiseva käyttöönottopäätökselle”, toteaa Vaahto Groupin talousjohtaja Anssi Klinga.

Lisätietoja

SAP Finland Oy, Jussi Leijala, puh. 0400 364 636, jussi.leijala@sap.com
Vaahto Group, Antti Vaahto, puh. 0201 880 511, antti.vaahto@vaahtogroup.fi