>

SAP Finlandille uusia jälleenmyyntikumppaneita Sopimukset Acandon ja CIBER Novasoftin kanssa vahvistavat SAP:n markkina-asemaa

Integroituihin liiketoimintasovelluksiin keskittyneen SAP Finland Oy:n kumppaniverkosto laajenee. Uudet jälleenmyyjäkumppanit CIBER Novasoft Oy ja Acando vastaavat SAP-järjestelmien myynnin lisäksi myös käyttäjätuesta ja muusta sovelluksiin liittyvästä konsultaatiosta. Molemmat kumppanit ovat rakentaneet asiakkailleen SAP:n Best Practice -mallia hyödyntäen paketoidun SAP All-in-One -sovelluksen. Acandon sovellus on tarkoitettu erityisesti asiantuntijapalveluita tuottaville yrityksille ja CIBER Novasoftin sovellus HR-alalle.

Molemmat yritykset ovat toimineet SAP:n kanssa yhteistyössä ennenkin. CIBER Novasoft Oy on ollut SAP:n konsultointikumppani asiakasprojekteissa, ja Acando on toiminut SAP:n kumppanina omien SAP-asiakkaidensa liiketoimintajärjestelmien käyttöönottoprojekteissa.

Uudet yhteistyökumppanit näkevät kumppanuussopimuksen tuovan liiketoimintaan paljon uusia mahdollisuuksia ja lisäarvoa.

– Uusi kumppanuussopimus antaa meille mahdollisuuden myös SAP ERP -järjestelmälisenssien myymiseen. CIBERilla on vastaavia kumppanuuksia myös muissa Euroopan maissa, joten yhteistyön laajentaminen SAP:n kanssa oli luonnollista. Lisenssimyynti tuo meille uudenlaisen position SAP-markkinoille ja vahvistaa kilpailuasemaamme, kommentoi CIBER Novasoftin myyntijohtaja Anu Rujala.

Acandon toimitusjohtajan Ferhat Kayan mukaan sopimus korostaa yrityksen asemaa SAP:n yhteistyökumppanina.
– Sopimus tuo palveluntarjontaamme painoarvoa ja näkyvyyttä. Nyt asiakas voi asioida kanssamme yhden luukun periaatteella, toteaa Kaya.

Lisätietoja

SAP Finland Oy, Pekka Hakulinen, puh.040 834 3985.

Acando on kansainvälinen konsultointiyritys, joka yhteistyössä asiakkaidensa kanssa tunnistaa liiketoiminnan kehittämistarpeet ja toteuttaa tarvittavat tietotekniset ratkaisut. Acandon liikevaihto on yli sata miljoonaa euroa, ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 1 000 henkeä kahdeksassa Euroopan maassa. www.acando.fi

CIBER on johtava globaali IT-palveluyritys, jonka vuosittainen liikevaihto on yli 950 miljoonaa dollaria. Rakennamme, integroimme ja ylläpidämme sekä julkisen että yksityisen sektorin tietojärjestelmiä. Palvelemme asiakkaitamme yli 80 toimipisteen kautta, 18 maassa, 8000 työntekijän voimin. Yrityksellämme on Euroopassa vahva jalansija erityisesti SAP:n partnerina ja kehityskumppanina. www.ciber-novasoft.com