>

SAP tehostaa Mainframen prosesseja ja tiedonkulkua

SAP Finland Oy:n jälleenmyyjäkumppani Paniox Finnland toimittaa tietotekniikkaratkaisuja tuottavalle Mainframe Oy:lle SAP:n Business One -liiketoimintajärjestelmän. Uuden sovelluksen avulla Mainframe tavoittelee tehokkaampaa ja selkeämpää prosessinhallintaa.

– Aiemmin meillä oli käytössä useita pieniä eri sovelluksia taloushallinnon ja asiakashallinnon hoitamisessa. Halusimme yhden kattavan järjestelmän, joka on helpommin hallittavissa ja parantaa tiedonkulkua, sanoo Mainframe Oy:n toimitusjohtaja Markus Järveläinen.

Paniox Finnlandin hallituksen puheenjohtajan Timo Ratilaisen mukaan SAP Business One on käytössä monessa it-alan palveluyrityksessä ja täyttää hyvin Mainframen uudelle sovellukselle asettamat toiminnalliset vaatimukset.

– Järjestelmä on sopivan kokoinen ja skaalautuu hyvin jatkossakin kasvavan yrityksen tarpeisiin. Business One tarjoaa myös pienemmille yrityksille erinomaisen mahdollisuuden hankkia käyttöönsä järjestelmä, jonka takana on maailman suurimman erp-toimittajan kehitysresurssit, sanoo Ratilainen.

Viisitoista henkeä työllistävään Mainframe-konserniin kuuluvat emoyhtiö Mainframe Oy, pk-yrityksien ratkaisuihin keskittynyt Mainframe IT Solutions ja suuryritysten konsultointiin keskittynyt Mainframe Consulting. SAP Business One otetaan käyttöön kaikkien yritysten taloushallinnoissa.

Lisätietoja
SAP Finland Oy, Pekka Hakulinen, puh. 040 834 3985
Markus Järveläinen, Mainframe Oy, puh. 040-5550891
Timo Ratilainen, Paniox Finnland, puh. 040-777 3120

Mainframe Oy on tietoturva- ja ylläpitopalveluihin erikoistunut yritys, jonka kotipaikka on Espoossa. Yrityksen palveluja ovat muun muassa tietoturvapalvelut, kuten virustorjuntaratkaisut, levyn- ja tiedostonsalaus ja tunkeutumisenestojärjestelmät.