>

SAP tarvitsee 101 uutta konsulttia kumppaneilleen

SAP auttaa pohjoismaisia yhteistyökumppaneitaan uusien työntekijöiden rekrytoinnissa ja kouluttamisessa. Haussa on sekä kokeneita it-konsultteja että vasta koulunsa päättäneitä nuoria.

SAP on aloittanut laajan pohjoismaisen kampanjan 101 konsultin rekrytoimiseksi yhteistyökumppaneidensa palvelukseen. Kampanjan tarkoituksena on löytää sekä kokeneita konsultteja toisten it-yritysten ja kilpailijoiden palveluksesta että houkutella uusia kykyjä kouluista ja yliopistoista liittymään SAP:n konsulttijoukkoon.

SAP:n yhteistyökumppanit tarvitsevat pätevää väkeä auttamaan asiakkaitaan toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönotossa ja niiden räätälöinnissä asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. SAP vastaa uusien konsulttien koulutuksesta ja pätevyydestä. Kaikilla uusilla SAP-konsulteilla on hyvät uramahdollisuudet SAP:n yhteistyökumppaneiden palveluksessa niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa.

SAP Finlandin myyntijohtaja Petri Niittymäen mukaan SAP:n teknologiaan perehtyminen tarjoaa uusille konsulteille erinomaisen näköalapaikan tulevaisuuden yritysratkaisuihin.  Yritysohjelmistomarkkinat ovat murroksessa ja SAP markkinajohtajana on suunnannäyttäjän asemassa seuraavan sukupolven teknologiaan perustuvissa ratkaisuissa. Uusien SAP-sovellusten ja teknologian osaaminen tarjoaa merkittävää kilpailuetua SAP:n yhteistyökumppaneille, Niittymäki sanoo.

Todellinen rekrytointitarve moninkertainen
SAP Nordicin johtajan Henrik Rasmussenin mukaan rekrytoinnin tarve jatkuu tulevaisuudessakin. Yhteistyökumppanimme ovat tarvinneet jatkuvasti lisää työntekijöitä jo usean vuoden ajan. Nyt hakemamme 101 uutta konsulttia kattavat vain kaikista kiireellisimmän tarpeen. Tosiasiassa tarvitsemme kolmin- tai nelinkertaisen määrän konsultteja Pohjoismaiden markkinoille”, Rasmussen toteaa.

Lisätiedot
Petri Niittymäki, myyntijohtaja, SAP Finland, puh. 040 750 0136, petri.niittymaki@sap.com
Sanna Eulenberger, markkinointipäällikkö, SAP Nordic, puh. 040 515 5889, sanna.eulenberger@sap.com