>

Köppinen valitsi SAP:n tukemaan liiketoimintaansa

Kynä ja paperi korvataan SAP-ratkaisulla

Maahantuonti- ja tukkuliike Köppinen ottaa SAP Business One -liiketoimintajärjestelmän käyttöönsä ensi vuoden alusta. SAP Business One valittiin Köppiseen helppokäyttöisyyden ja kustannustehokkuuden perusteella.

SAP nopeuttaa tulevaisuudessa Köppisen toimitusprosesseja ja tehostaa ajankäyttöä yrityksen sisällä. Köppisen toimitusjohtaja Jyrki Korhonen uskoo SAP:n hyötyjen tulevan esille erityisesti raportoinnissa. Ajantasaiset raportit helpottavat myyjien työtä ja näkyvät asiakkaille parantuvana palveluna. Myös varastotilanteet saadaan järjestelmän avulla päivitettyä reaaliaikaisiksi.

“Erikoispiirteenä Köppisen SAP-järjestelmässä on viivakoodien käyttö. Tuotteiden viivakoodit löytyvät kuvastosta, josta myyjä voi syöttää tuotteet tilauksiin asiakkaan luona. Tähän asti tilaukset on kirjattu paperille, mutta nyt tilausten syöttäminen illalla hotellihuoneessa voidaan unohtaa. Näin tilauksen kirjaaminen onnistuu nopeammin ja varmemmin”, Köppisen toimitusjohtaja Jyrki Korhonen kertoo.

SAP sopeutuu tarvittaessa hyvin myös yrityksessä tapahtuviin muutoksiin. ”Jos tulevaisuudessa hommat kasvavat – niillä on myös varaa kasvaa”, SAP:n jälleenmyyntikumppani Profizin myyntijohtaja Kari Fagerström summaa.

Köppinen maahantuo koulu-, askartelu- ja toimistotarvikkeita. Yritys on perustettu 1984, ja sen toimipiste sijaitsee Vantaalla. Köppinen työllistää noin 10 henkeä. Köppisen asiakkaita ovat esimerkiksi kirjakaupat ja vähittäisliikkeet.

Profiz Business Solution Oyj tarjoaa SAP Business One -järjestelmään pohjautuvia tietotekniikkaratkaisuja. Profizin palvelutarjontaan kuuluvat konsultointi-, käyttöönotto-, koulutus- ja tukipalvelut.

Lisätietoja:
Oy Köppinen Ab, Jyrki Korhonen, 09-4132 3636
Profiz Business Solution Oyj, Kari Fagerström 050-5767883