>

Sairaala Eira parantaa palveluaan SAP:n viestintäratkaisulla

Merlinin toimittama IP-ratkaisu korvaa perinteisen puhelinjärjestelmän

Helsingissä toimiva yksityinen sairaala ja lääkäriasema Sairaala Eira Oy on ottanut käyttöönsä SAP Business Communications Management -ohjelmistoon perustuvan viestintäratkaisun. Perinteisen puhelinjärjestelmän korvaavan IP-pohjaisen ratkaisun avulla puhelut ja muut yhteydenotot ohjautuvat suoraan oikealle osastolle. Tämä parantaa asiakkaiden palvelua ja henkilöstön tavoitettavuutta sekä vähentää keskuksen ruuhkautumista.

SAP Business Communications Management (SAP BCM) -ohjelmisto sisältää puhelin- ja mobiilivaihteen sekä yhteyskeskuksen toiminnot operaattoreista riippumattomana kokonaispalveluna. Ohjelmisto on aiemmalta nimeltään Wicom CSS, ja se siirtyi keväällä 2007 toteutetun yrityskaupan myötä osaksi SAP:n globaalia tarjontaa. Sairaala Eiran viestintäratkaisun toteutti Wicomin tytäryhtiö Merlin Systems. Sekä Wicom että Merlin ovat nykyään osa SAP:tä.

“Toiminnassamme on ratkaisevaa, että asiakkaamme löytävät nopeasti oikean asiantuntijan ja saavat helposti vastaukset kysymyksiinsä. Merlinin toteuttama ratkaisu ohjaa puhelut, sähköpostit ja puhepostit suoraan oikealle henkilölle sekä mahdollistaa viestiyhteyksien tehokkaan seurannan. Tämä nopeuttaa palvelua, parantaa sen laatua sekä tehostaa toimintaamme. Vanha perinteinen puhelinjärjestelmämme ei olisi tätä mahdollistanut”, Sairaala Eiran toimitusjohtaja Taneli Mattila sanoo.

“Tuomalla eri viestintäkanavat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi ja kiinteäksi osaksi muita IT-sovelluksia Sairaala Eira varmistaa henkilöstönsä tavoitettavuuden ja palvelujensa saatavuuden. Palveluna toteutettava ratkaisu vapauttaa samalla voimavaroja teknologian ylläpidosta itse ydintoimintaan. Korvaamalla perinteiset puhelinjärjestelmät operaattoreista riippumattomilla IP-ratkaisuilla yritykset tehostavat sekä viestiyhteyksiään että liiketoimintaprosessejaan”, Merlinin toimitusjohtaja Mika Tuominen sanoo.

Sairaala Eiran uusi viestintäratkaisu tuo IP-teknologiaan perustuvat viestintävälineet sairaalan, lääkäriaseman ja hoivakodin kaikille noin 200 hoitajalle ja lääkärille. Ohjelmiston sisältämiä työkaluja voi käyttää millä tahansa yritysverkkoon kytketyllä tietokoneella tai mobiililla päätelaitteella. Sairaala Eira vastaanottaa päivittäin noin 600 puhelua.

Lisätietoja:
SAP Business Communications Management
Kirsi Tarvainen
(09) 5257 7569
kirsi.tarvainen@sap.com

Eiran Sairaala
Taneli Mattila
(09) 1620 541
taneli.mattila@eiransairaala.fi

Netprofile Finland Oy
Mikko Seppinen
(09) 6812 080
mikko@netprofile.fi