>

Hot Melt Oy valitsi SAP:n

Liimojen, teippien ja annostelulaitteiden teknistä tukkukauppaa sekä laitteiden asennusta teollisuudelle tekevä Hot Melt Oy käyttää SAP:n ratkaisua muun muassa myynnin seurantaan ja varaston hallintaan.

Hot Melt on tyypillinen teknistä tukkukauppaa tekevä yritys eli sen tuotevalikoima on laaja. Suurimmat asiakasryhmät ovat koneiden valmistajat ja elektroniikkateollisuus. SAP:n ratkaisuun yritys päätti siirtyä, kun aikaisemmin käytössä ollut järjestelmä ei ollut riittävän luotettava ja se alkoi käydä liian hankalaksi kasvavan tietomäärän hallintaan.

”Halusimme luotettavan ja toimintavarman järjestelmän, johon kuuluvat myös taloushallinto sekä osto-, myynti- ja varastonhallintatoiminnot”, Hot Meltin toimitusjohtaja Matti Myllylä kertoo.

Yrityksessä ollaan oltu SAP:n ratkaisuun erittäin tyytyväisiä. Myllylän mukaan järjestelmästä saatava informaatio auttaa parantamaan asiakaspalvelua ja laatua huomattavasti. Nyt asiakkaan haluamat tuotteet löytyvät aina nopeasti.

Myllylä kehuu myös ratkaisun toimittaneen Paniox Finnland Oy:n palvelua SAP:n asiakastukena ja SAP:n ratkaisun oheen integroimaa Expak4 -myynnin analysointiohjelmaa. Sen avulla Hot Melt pystyy tarkastelemaan myyntiä tuote- ja asiakaskohtaisesti. Se auttaa tavoitteessa palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin ja kuitenkin kannattavasti. Muuttuviin tilanteisiin pystytään reagoimaan nopeasti.

”Kokonaisuutena SAP:n ratkaisu on nykyisin välttämätön ja olennainen osa liiketoimintaamme. Ilman sitä emme pystyisi pyörittämään toimintaa vain kolmen hengen voimin”, Myllylä sanoo.

Hot Melt Oy on vuonna 1984 perustettu yritys, joka on erikoistunut teollisuuden liimojen, teippien ja annostelulaitteiden myyntiin. Yritys sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä.

Lisätietoja:

Matti Myllylä, toimitusjohtaja, HotMelt Oy
Puh. 09 561 7400
matti.myllyla@hotmelt.fi www.hotmelt.fi