>

NorthgateArinso ja SAP AG laajentavat yhteistyötä

NorthgateArinso julkistaa SAP ERP Human Capital Management -ratkaisuun perustuvan osaamisen hallinnan ulkoistuspalvelun. Kyseessä on laajennus SAP AG:n ja NorthgateArinson väliseen BPO-sopimukseen HR-palveluiden toimittamiseksi.

HelsinkiNorthgateArinso on julkaissut henkilöstöhallinnon liiketoimintaprosessien ulkoistuspalveluita koskevan sopimuksen SAP AG:n kanssa. Sopimus laajentaa NorthgateArinson aiempaa palvelutarjontaa.Palvelun avulla organisaatiot voivat ulkoistaa henkilöstöhallinnon prosesseista palkkahallinnon lisäksi myös HR:n lisäarvoprosesesseja. Palvelun teknologia-alustana toimii esikonfiguroitu euHReka-palvelualusta, jonka kehityksessä on hyödynnetty yli vuosikymmenen kokemusta henkilöstöhallinnon palvelutarjonnasta ja SAP HCM -projekteista.

SAP ERP Human Capital Management -toiminnallisuuden avulla SAP ERP HCM -ratkaisusta saa käyttöön parhaan hyödyn. Tarkoitus on tuottaa kustannussäästöjä tehostamalla ja automatisoimalla HR:n toimintoja. Ratkaisu tukee työsuhteen kokonaisvaltaista hallintaa yhdistämällä palkanlaskennan osaamisen hallinnan prosesseihin, kuten rekrytointiin, suorituksen hallintaan ja osaamisen kehittämiseen. HR-osastot voivat teknologian avulla reagoida nopeammin liiketoiminnan vaatimuksiin, jotka voidaan yhdistää tyypillisesti ERP-alustalla hallittaviin liiketoimintaprosesseihin.

“Osaamisen hallinta on osoittautunut merkittäväksi osa-alueeksi henkilöstöhallinnon ulkoistusprosesseissa. Kasvava määrä ostajia on halukkaita sisällyttämään prosesseja kuten rekrytoinnin ja koulutuksen HR-ulkoistustoimintoihin. Ostajat arvostavat prosessiasiantuntemusta ja teknologian tuntemusta, sekä sitä että toimittaja voi tarjota työkalut osaamisen hallintaan. NorthgateArinson ja SAP AG:n ratkaisu vastaa markkinoiden tarpeeseen”, Everest Research Instituten Vice President Monica Barron kertoo.

“Haluamme auttaa asiakkaitamme hyötymään paremmin SAP-ratkaisustaan, riippumatta siitä, minkä SAP-järjestelmän he ovat ottaneet käyttöönsä. BPO-yhteistyön laajentaminen NorthgateArinson kanssa tuo merkittäviä hyötyjä asiakkaillemme, jotka haluavat ulkoistaa HR-prosessejaan. NorthgateArinso voi nyt tarjota räätälöityjä osaamisen johtamisen ratkaisuja ja palveluja asiakkailleen. Helposti käyttöön otettava ja integroituva teknologia-alusta perustuu vahvaan SAP-ratkaisuun ja -standardeihin” Eduard Kaussner SAP:n Global Head of HCM BPO sanoo.

“Voimme nyt toteuttaa osaamisen hallinnasta saatavat integraatiohyödyt. Yritykset saavat selkeän ja yhtenäisen kuvan osaamisen johtamisen prosesseista, joiden avulla haetaan, motivoidaan ja kehitetään henkilöstöä. NorthgateArinsolla on vahva tausta SAP-pohjaisten BPO-palvelujen toimittajana, ja euHReka-alustamme mahdollistaa integroidun osaamisen hallinnan tarjoamisen osana kokonaisuutta, jota konsultoinnin asiantuntemuksemme tukee.” Marjukka Mäki-Hokkonen, ARINSO Nordicin toimitusjohtaja.

Lisätiedot:
ARINSO Finland Oy
Marjukka Mäki-Hokkonen, 09-2510450 / 040-5322133

Inna Boije, 040-7011967

Northgate-konserniin kuuluva Arinso on globaali henkilöstöhallinnon ohjelmisto- ja palvelutoimittaja. Yhtiö tarjoaa kokonaisvaltaisia HR-palveluita, muun muassa konsultointia, ulkoistuspalveluja, järjestelmäintegraatiota ja ohjelmistoratkaisuja, maailman suurimmille yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Arinso toimii 31 maassa ja sillä on 4 500 työntekijää. Arinson Suomen organisaatio perustettiin vuonna 2003. www.arinso.com