>

Kumppanuus kannattaa – partnerit tuovat SAP Finland Oy:lle leijonan osan pk-yritysten myynnistä

HelsinkiSAP Nordic palkitsi SAP Business One -kumppaneitaan Kööpenhaminassa. Suomalaisista kumppaneista palkinto myönnettiin Profiz Business Solution Oyj:lle. Yhteistyö partnereiden kanssa on SAP Finland Oy:lle tärkeää, sillä käytännössä kaikki pienille ja kasvaville yrityksille tapahtuvasta myynnistä tehdään heidän kauttaan.

SAP Nordic myönsi viime vuoden hyvästä menestyksestä palkinnot SAP Business One -kumppaneilleen Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Pohjoismaissa. Palkinto myönnettiin kumppaneille, jotka ovat menestyneet uusien asiakkaiden hankinnassa, onnistuneet myynnissä ja panostaneet kumppanuuteen SAP Finland Oy:n kanssa. Suomessa kaksi kolmesta SAP Finland Oy:n asiakkaasta on pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Profizilla on viiden vuoden kokemus SAP Business One -ratkaisuista.

”Haluamme palkita Profizin onnistuneesta vuodesta 2007. Jälleenmyyntikumppanit ovat meille strategisesti avainasemassa, ja ilman kumppaneidemme vahvaa sitoutumista emme pysty kasvamaan. Profiz on menestynyt uusien asiakkaiden hankinnassa ja lisenssimyynnissä ansiokkaasti”, SAP Finland Oy:n pk-segmentin myyntijohtaja Maria Walden kertoo.

Profiz ensimmäinen kultatason partneri

Profiz on SAP:n kumppaniohjelman ensimmäinen kultatason saavuttanut SAP Business One -kumppani Suomessa. Kumppanit etenevät tasolta seuraavalle ansaittuaan arvopisteitä kehittämällä yhteistyötä SAP Finland Oy:n kanssa.

”Keskitymme Profizissa vain SAP-ratkaisuihin, ja kaikilla työntekijöillämme on SAP-teknologiaosaamista. Palkinto on meille tunnustus hyvin tekemästämme työstä. Erityisesti arvostamme sitä, että olemme ensimmäinen kultatason saavuttanut partneri Suomessa. Yhteistyö SAP Finlandin kanssa on toimivaa ja tasapuolista”, Profizin toimitusjohtaja Markku Pietilä kommentoi.

SAP Business One -kumppanit palkittiin nyt ensimmäistä kertaa. Palkinnon sai Suomessa Profiz Business Solution Oyj, Ruotsissa LittleFish AB, Norjassa SMB Business Partner AS. Tanskan ja Pohjoismaisen palkinnon saaja oli Bizteam A/S.

SAP Business One on pienille yrityksille suunnattu, kustannustehokas liiketoimintajärjestelmä. Järjestelmän avulla yritys voi huolehtia kaikista kriittisistä toiminnoistaan kuten myynnistä, ostoista, varastohallinnasta ja tuotannosta. SAP Business One -järjestelmä tuottaa ajantasaisia raportteja ja sen käyttöönotto yritykselle on helppoa ja nopeaa.

Profiz Business Solution Oyj on liiketoimintaa tehostaviin ohjelmistotuotteisiin sekä asiantuntijapalveluihin keskittynyt tietotekniikkayritys. Profiz tarjoaa SAP Business One – kokonaisratkaisuja viidentoista vuoden kokemuksella erilaisista liiketoimintajärjestelmistä. Profizin palvelutarjonta kattaa konsultointi-, käyttöönotto-, koulutus- ja tukipalvelut.