>

SAP tarjoaa ratkaisun PPCT Finlandin kasvutavoitteisiin

HelsinkiIT-palveluita, markkinointia ja paikannuspalveluja tarjoava PPCT Finland halusi kasvunsa tueksi riittävän kauaskantoisen ratkaisun. Parhaiten tarpeisiin vastasi SAP Business One -järjestelmä. Kahdenkymmenen hengen PPCT Finland saa suoria kustannussäästöjä ja reaaliaikaisia tietoja uuden ratkaisun avulla.

SAP Business One -liiketoimintajärjestelmä otetaan PPCT Finlandilla asteittain käyttöön ennen joulua. Kaikilla yrityksen työntekijöillä se on käytössä vuoden 2009 alkuun mennessä. Ratkaisun toimittaa SAP Finland Oy:n partneri Profiz Business Solution Oyj.

PPCT Finland on viime vuosina kasvanut noin 30 prosentin vuosivauhtia. 2007 liikevaihto ylsi 1,5 miljoonaan, ja tulevilta vuosilta odotetaan aiempien vuosien suuruista kasvua. Kymmenen vuotta käytössä ollut tuotannonohjausjärjestelmä ei enää vastannut muuttuviin tarpeisiin, ja yrityksessä haluttiin aloittaa järjestelmän suhteen puhtaalta pöydältä.

– SAP Business One -ratkaisulla pystymme paremmin seuraamaan paikannusjärjestelmämme asiakaskohtaista kannattavuutta. On ollut ongelmallista, että laskutustietojen kirjaus ja varsinainen laskutus ovat toimineet erikseen. Tämä tehostuu jatkossa, kun palvelupyynnöt siirtyvät suoran laskutukseen. Uskomme, että pelkästään tämä muutos tuo nyt tekemämme investoinnin takaisin. Lisäksi SAP:n asema on markkinoilla vakaa, ja voimme luottaa siihen, että se on vielä viidenkin vuoden päästä olemassa, PPCT Finlandin toimitusjohtaja Aarre Sillanpää sanoo.

– Erityisesti pienyrityksille suunnattu SAP Business One -järjestelmä laajenee tarvittaessa yrityksen mukana. Voimme tarjota ratkaisun, joka on nopeasti käyttöönotettava ja helposti opittavissa. PPCT Finland voi SAP-ratkaisulla turvata kasvutavoitteensa, SAP Finland Oy:n myyntijohtaja Maria Walden kertoo.

SAP Business One on pienille yrityksille suunnattu, kustannustehokas liiketoimintajärjestelmä. Järjestelmän avulla yritys voi huolehtia kaikista kriittisistä toiminnoistaan kuten myynnistä, ostoista, varastohallinnasta ja tuotannosta. Noin 75 % SAP:n asiakkaista on pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

Lisätietoja:
Aarre Sillanpää, toimitusjohtaja, PPCT Finland Oy, 040 823 0030
Maria Walden, myyntijohtaja, SAP Finland Oy, 040 829 1314
Pekka Hakulinen, myyntipäällikkö, SAP Finland Oy, 040 834 3985
Kari Fagerström, myyntijohtaja, Profiz Business Solution Oyj, 050 576 7883