>

Verkkotyökalu etsii sopivan SAP-ratkaisun muutamassa minuutissa

Helsinki– Yritys voi koota itselleen sopivan SAP Business All-in-One -ratkaisun ja saada saman tien arvion kustannuksista. Kasvaville ja keskisuurille yrityksille suunnatusta ratkaisukonfiguraattorista saa arvion kustannuksista ja ratkaisua pääsee itse muuttamaan lisäämällä tai poistamalla toiminnallisuuksia.

SAP on lanseerannut konfiguraattorin Pohjoismaissa syyskuun alussa, ja se on suunnattu kasvaville ja keskisuurille teollisuuden ja kaupanalan yrityksille. Konfiguraattorin avulla yrityksen on helppo hahmottaa, millaisia toiminnallisuuksia SAP-ratkaisuun on mahdollista saada kuva ratkaisun kustannuksista.

– Konfiguraattorin avulla ratkaisua etsivät yritykset voivat koota ratkaisun omiin tarpeisiinsa ja saada nopeasti kattavan arvion kustannuksista SAP Business All-in-One -ratkaisusta jo ennen kuin projektia on edes aloitettu, SAP Finland Oy:n myyntijohtaja Maria Walden kertoo.

Konfiguraattoriin syötetään toimiala, yrityksen henkilömäärä ja järjestelmän käyttäjämäärä. Ratkaisuun voi sisällyttää lisää toiminnallisuuksia, ja poistaa oman yrityksen kannalta tarpeettomia toiminnallisuuksia. Jokaisesta skenaariosta on saatavilla lisätietoa. Samalla konfiguraattori laskee arvion ratkaisulle, joka sisältää lisenssit, palvelut ja palvelimet. Kun halutut toiminnallisuudet on valittu, ratkaisusta voi pyytää suoraan tarjouksen tai tallentaa tulevaa varten.

SAP Business All-in-One on kasvavien ja keskisuurten yritysten liiketoimintaratkaisu, jonka etuja ovat mm. toimialakohtaisuus, edullisuus ja ennakoitavuus. Noin 75 % SAP:n asiakkaista on pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

Suomenkieliseen konfiguraattoriin pääsee tutustumaan osoitteessa www.sap.com/finland/configurator

Lisätiedot:
Maria Walden, SAP Finland Oy, 040 829 1314